Comnet internet başvuru sürecim

Hocam yorumlarınız görmüştüm de sizde bir ara memnun değildiniz. Şu an memnunsunuz sanırım.
Evet hocam @Tortue hocamın memnun olmadığı zamanlarda ben de memnun değildim. Sonrasında memnuniyetim arttı. Özetle @Tortue hocamın memnun olmadığı zamanda bende memnun değildim ama şu an öyle download ve ping problemleri yok. Şu an epey düzgün ve stabil. Akşamları hız düşüşü oluyordu önceden bir de nadiren. Artık o da yok.
Screenshot_20210131_222302_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Bugün 19:52'de yaptığım test. Açıkcası ilk zamanlar gerçekten bu kadar iyi değildi giderek düzeldi. Hatta ben geçen ay aboneliği sonlandıracaktım. Sonlandırmaya birkaç gün kala birden Download falan hepsi birden güzelleşti. Ondan sonra tekrar devam ettim. Şimdi birazdan da Comnet Desteğe bir mesah göndereceğim. Nokta iyileştirmeleri yapıyorlar şu an. "tr.leagueoflegends.com" adresine trace atıyorum önceden 10-14ms derdi. Bugün 45 veriyor. Önceden kendi noktası ve TürkNet noktasıyla bağlardı şimdi ise Türk Telekom noktalarını kullanıyor. Geçmişte bir defa daha olmuştu aynı durum. 1 hafta sonta düzeltmişlerdi. Galiba yine nokta iyileştirme yapacaklar. Bende bu nokta iyileştirmeleriyle ilgili bilgi almak için yazmayı planlıyorum birazdan. Belki yazarım. Gerçekten çalışma mı söz konusu diye.

Evet hocam @Tortue hocamın memnun olmadığı zamanlarda ben de memnun değildim. Sonrasında memnuniyetim arttı. Özetle @Tortue hocamın memnun olmadığı zamanda bende memnun değildim ama şu an öyle download ve ping problemleri yok. Şu an epey düzgün ve stabil. Akşamları hız düşüşü oluyordu önceden bir de nadiren. Artık o da yok. Eki Görüntüle 860641
Bugün 19:52'de yaptığım test. Açıkcası ilk zamanlar gerçekten bu kadar iyi değildi giderek düzeldi. Hatta ben geçen ay aboneliği sonlandıracaktım. Sonlandırmaya birkaç gün kala birden download falan hepsi birden güzelleşti. Ondan sonra tekrar devam ettim. Şimdi birazdan da comnet desteğe bir mesah göndereceğim. Nokta iyileştirmeleri yapıyorlar şu an. "tr.leagueoflegends.com" adresine trace atıyorum önceden 10-14ms derdi. Bugün 45 veriyor. Önceden kendi noktası ve TurkNet noktasıyla bağlardı şimdi ise Türk Telekom noktalarını kullanıyor. Geçmişte bir defa daha olmuştu aynı durum. 1 hafta sonta düzeltmişlerdi. Galiba yine nokta iyileştirme yapacaklar. Bende bu nokta iyileştirmeleriyle ilgili bilgi almak için yazmayı planlıyorum birazdan. Belki yazarım. Gerçekten çalışma mı söz konusu diye.

Çok kararsızım ya Şikayetvar üzerinde de birkaç hizmet kapatılma şikayeti gördüm. Çok şaşırdım. Daha önce böyle bir şey görmemiştim.

Çok kararsızım ya Şikayetvar üzerinde de birkaç hizmet kapatılma şikayeti gördüm. Çok şaşırdım. Daha önce böyle bir şey görmemiştim.
Hocam son karar sizin. Ben şimdi bir şey diyip aklınızı karıştırmayayım, düzgünce kararınızı veriniz.

Hocam son karar sizin. Ben şimdi bir şey diyip aklınızı karıştırmayayım, düzgünce kararınızı veriniz.

Birkaç hizmet kapatılma şikayeti görmüş. Sadece ben değilmişim sanırım. Bence önermeniz için bir sebep kalmadı ortada. O hız testi zaten göz boyama gibi bir şey bu arada yani olayın aslı saniyede indirdiğiniz hız. İsterse 200 Mbps versin benim gözümde o firmanın değeri 0'dır ve asla ama asla bu forum olsun başka bir forumlar olsun önermeyeceğim, aldırmayacağım. Daha neden önerip duruyorsunuz hiç anlam veremiyorum. Bunun yanında 3 şikayet bulunuyor ve hepsi de müşteri hizmetlerinin tavrıyla olsun hızla olsun şikayetçiler. Bu olayın da sonuna kadar varım insanları gerekirse soğutacağım bu konu ibret-i alêm olacak!

1612200710841.png

Birkaç hizmet kapatılma şikayeti görmüş. Sadece ben değilmişim sanırım. Bence önermeniz için bir sebep kalmadı ortada. O hız testi zaten göz boyama gibi bir şey bu arada yani olayın aslı saniyede indirdiğiniz hız. İsterse 200 Mbps versin benim gözümde o firmanın değeri 0'dır ve asla ama asla bu forum olsun başka bir forumlar olsun önermeyeceğim, aldırmayacağım. Daha neden önerip duruyorsunuz hiç anlam veremiyorum. Bunun yanında 3 şikayet bulunuyor ve hepsi de müşteri hizmetlerinin tavrıyla olsun hızla olsun şikayetçiler. Bu olayın da sonuna kadar varım insanları gerekirse soğutacağım bu konu ibret-i alêm olacak!

Eki Görüntüle 861859
Öyleyse haklısınız hocam ben bu kadarını görmemiştim. Ben şu an kendim kullanıyorum memnunum diye öneriyorum. Yoksa ekstrasından bir şey yok yani. Öyleyse bu konuda size hak veririm. Ben kendim kullanırım ancak başkalarına önermem bu durumda zaten yanlış olur. Ben bir tek size olduğunu düşünmüştüm bu durumun.

Daha önce böyle bir şey görmemen normal çünkü bu firma merdiven altından hat çekip hizmet sağlıyor. Dolayısıyla en ufak problemde anında hizmetini sonlandırıyorlar ve evinde internetsiz kalıyorsun sonra başka firmaya başvuruyorsun mecbur bir de onun bağlantı süresini bekliyorsun. Yerinde olsam taahhütlü firmalara hiç bulaşmam en başta. Millenicom ve Comnet'i geç. TurkNet, Kablonet altyapısı varsa öncelikli olarak o firmalara bak eğer yoksa yine TurkNet ya da NetSpeed düşünebilirsin fakat TurkNet'in müşteri hizmetleri yok. Evet ciddiyim müşteri hizmetleri diye bir şey yok o firmada, temsilci parası ödemeyelim diye temsilci koymamışlar açıkçası ama internet hizmeti genel olarak memnun ediyor kullanıcıları.

NetSpeed hakkında aman aman şikayetler duymadım/görmedim açıkçası.

Gıbırnet denen saçma bir firma var daha resmi konuşmasını bilmeyen temsilcisi var ona da bulaşma. Bulaşanlar var şu an gıyır gıyır ediyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı