Comnet nasıldır?

yoğunluktan interneti uzatmayı unutmuşum 3. gün interneti kestiler açma kapama ücreti 30 tl istiyorlar bilginiz olsun süre geçmeden ödemeyi unutmayın.
Bu ne saçmalıkmış öyle?
Netspeed'te 2. fatura çıkıncaya kadar interneti kesmiyorlar. 2. Faturada kesildikten sonra açma kapama ücreti ve faiz uygulamıyorlar.
Hatırlatma: Eğer ilk defa gecikmeli ödüyorsanız kanunen açma kapama bedeli alamazlar bilginiz olsun.

Kabul etmezler ise işte yönetmelik maddesi:
28.10.2017 tarihli ve 30224 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Elektronik Haberleşme Sektörüne İlişkin Tüketici Hakları Yönetmeliği’nin 17’nci maddesi kapsamında bir takvim yılındaki ilk açma kapama işlemi için aboneye herhangi bir ad altında ücret yansıtılamaz.

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar, TurkNet ile Comnet arasındaki ping farklarını aktaran bir konu var mı acaba zira gözüme çarpmadı da? Bu aralar TurkNet'ten her ne kadar çok memnun olsam da, geleceği düşünüp adres değiştirme ihtimalime karşın Comnet'in olumlu yorumlarından da dolayı, kendilerini tercih etme ihtimalim olabilir ileride.

Sevgili arkadaşlar, TurkNet ile Comnet arasındaki ping farklarını aktaran bir konu var mı acaba zira gözüme çarpmadı da? Bu aralar TurkNet'ten her ne kadar çok memnun olsam da, geleceği düşünüp adres değiştirme ihtimalime karşın Comnet'in olumlu yorumlarından da dolayı, kendilerini tercih etme ihtimalim olabilir ileride.

@erengore hocam TT altyapısı yeni geldi TurkNet mi Comnet mi kullansam hangisini tavsiye edersiniz. Fiber olduğu için pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

@erengore hocam TT altyapısı yeni geldi TurkNet mi Comnet mi kullansam hangisini tavsiye edersiniz. Fiber olduğu için pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.
Comnet öneriyorum Fiber altyapıda. Açıkçası her geçen gün memnuniyetim artıyor.

TT kendi modemini veriyor değil mi Comnet kendi WAN bağlantısı için şifresini paylaşıyor mu? Kullanacağım modem Xiaomi alot AC2350 modeli fiber olduğu için pek sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Binama fiber kutusu 3 gün önce takıldı sistemde ne zaman gözükür sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı