Comnet nasıldır?

ben şunu yazdım ''önceki İSS de daha yüksek hızlara ulaşabiliyordum ve bağlantım kopmuyordu , varsa hız kısıtlamasını kaldırırmısınız. '' yazdım. tabiki tutup 35 mbps paket alıp hız kısıtını kaldırtamazsın ama benim bir arkadaşımın altyapısı 32mbps görünürken paketini 100 mbps le değiştirip hız kısıtını kaldırttı ve şuan 45-50 mbps hız alıyor. altyapı sorgulamada ki değer bence ortalama SNR margin değeri 15 için hesaplanıyor.
Teşekkür ederim bilgiler için :)
Dsl kilidini eskiden kaldırtmak biraz zordu şimdi el atmaya başlamışlar
 
An itibariyle netspeed internetim kesildi. Telefon internetiyle yazıyorum. Var mı başka aynı sorunu yaşayan? Gpon normal, modemin internet ışığı maviden kırmızıya döndü.

3-4 gün içinde Millenicom'dan Comnet'e geçeceğim bakalım nasıl bir performans verecek.
Bu arada her üç ayda bir internet servis sağlayıcıları arasında geçiş yapabiliyorsunuz. İstediğiniz kadar sık yapamıyorsunuz.
 
An itibarıyla Netspeed internetim kesildi. Telefon internetiyle yazıyorum. Var mı başka aynı sorunu yaşayan? GPON normal, modemin internet ışığı maviden kırmızıya döndü.

Bu arada her üç ayda bir internet servis sağlayıcıları arasında geçiş yapabiliyorsunuz. İstediğiniz kadar sık yapamıyorsunuz.

Bir tık sıkıntı olacak o zaman zam gelirse ki 15'inde gelecek büyük ihtimalle gibir nete geçeceğim o zaman.
 

Geri
Yukarı