Comnet nasıldır?

Öyleyse comnet sağ olsun. Değerli hocam bana sorarsanız bu güzel hizmeti herkesin kullanması lazım. Reklam gibi olmasın ama beni şimdiye kadar en çok mutlu eden internet sağlayıcısı oldu. Turkcell, Türk Telekom gibi ISS'lerde kullandım ama böyle bir hizmet bu fiyata hiç almadım. Herkesin yaşaması gereken bir deneyim bana sorarsanız. Sadece Download'ı hoşuma gitmedi. Onun dışında gerçekten iyi. Şimdi oyunlara girdim. Gerçekten ping değerlerim de çok güzel. Valve'de sadece yüksek.

CS:GO'da nasıl değerler alıyorsunuz?
FTTH altyapıda 50 Mbps vermemeleri lazım normalde.

Artık bilemeyeceğim.

CS:GO'da nasıl değerler alıyorsunuz?
Bir tek onda 60ms alıyprum. Onun dışında Rainbow 6'de ping değerlerim eskisiyle tamamen aynı (48 ms). Hatta Rocket League serverlerinde pingim azalmış.
Önceden burada Xbox özel Sunucuları çıkardı. Şimdi ise adını ilk defa gördüğüm sunuculara bağlıyor.
Acaba şimdi Xbox arkadaşlarım ile oyun oynayamayacak mıyım?

Dosya Ekleri

• 16071065848672275518360201899364.jpg
    16071065848672275518360201899364.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 522
Comnet'in bu konu ile ilgili TT ile özel bir anlaşması olması lazım. TT GPON'u kullanmadıklarından belli. Diğer firmalar FTTH altyapı olsa bile 50 Mbps upload veremiyor.
Hocam COMNET'i tanıtan bir youtuber arkadaş var Mert Kuşkapan diye. O arkadaşta evine bağlattı. 8 Mbps upload alıyor. @erengore bu konuda biraz şanslı. TT durumu farkederse upload'ını kısıtlayacaktır. Umarım farketmez.

Hocam COMNET'i tanıtan bir youtuber arkadaş var Mert Kuşkapan diye. O arkadaşta evine bağlattı. 8 Mbps upload alıyor. @erengore bu konuda biraz şanslı. TT durumu farkederse upload'ını kısıtlayacaktır. Umarım farketmez.
Umarım farketmez. İlk defa şanslı olduğumu hissettim 😄.

Umarım farketmez. İlk defa şanslı olduğumu hissettim 😄.
Hocam TT uploadlarda bir değişikliğe giderse (arttırma veya azaltma) bu bütün abonelerin uploadlarına etki edeceği için uploadunuz TT'nin sınırladığı hale dönecektir. Eğer bir değişiklik olursa buraya haber edin mutlaka :D İyi kullanımlar.

Hocam TT uploadlarda bir değişikliğe giderse (arttırma veya azaltma) bu bütün abonelerin uploadlarına etki edeceği için uploadunuz TT'nin sınırladığı hale dönecektir. Eğer bir değişiklik olursa buraya haber edin mutlaka :D İyi kullanımlar.
Ederim 😂😂
Değerli hocalarım R6 serverinde TT Fiber kullanan arkadaşımdan 15ms daha az alıyorum.

@erengore o upload hızını çaktırma. Mert kuşkapanda bursada oturuyor. Bir comnetle ilgili bir video çeksin ping değelerlerine bakmak istiyom. Evime FTTH gelince biraz TT'de dururum. Sonra comnete geçerim. TT pingim iyileşirse birazcık daha kalırım. Vie.valve.net bir tracert atıp atar mısın? Merak ettim nereden geçiyor.

@erengore o upload hızını çaktırma. Mert kuşkapanda bursada oturuyor. Bir comnetle ilgili bir video çeksin ping değelerlerine bakmak istiyom. Evime FTTH gelince biraz TT'de dururum. Sonra comnete geçerim. TT pingim iyileşirse birazcık daha kalırım. Vie.valve.net bir tracert atıp atar mısın? Merak ettim nereden geçiyor.
Hocam vie.valve.net dışında tüm sunucularda pingim inanılmaz düşük. Rocket League'de 95ms aldığım sunucuda şu an 55 ms alıyorum. Şimdi Tracert sonucunu gönderiyorum.
1607126631482.png

Buyrun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı