- Makaleler
- 9
Daha fazla
Hocam afedersiniz ama TürkNet'in müşteri hizmetleri sorunludur. TürkNet genel olarak download-upload'ından memnun insanlar ancak Comnet'in pingi TürkNet'den daha iyidir. Download olarak da sadece 100 Mbps pakette istediğini alamamak gibi bir şey oluyor. 35 Mbps kullananların hızını rahatlıkla aldığını gördüm. Comnet müşteri hizmetleri konusunda TürkNet'den daha etkilidir. Ben download düşüklüğü için çağırmayı düşündüm. Sonrasında müşteri hizmetleriyle görüştüğümde 92 Mbps alabiliyorsanız sorun yok ama isterseniz hemen bir arıza kaydı bırakalım. Türk Telekom gelip baksın dediler. Gerçekten çok rahatsız olursanız lütfen bizi arayın demişlerdi. Böyle nezaketli olmak da biraz artı sağlıyor. TürkNet'in müşteri hizmetlerinin hiç övüldüğünü görmedim. Gıgafiber müşteri hizmetleri iyi ama VAE altyapısındaki müşteri hizmetleri kriz geçirtebilir. Müşteri hizmetlerini kıyaslarsak:Bende ping için alacağım fakat arada kaldım TurkNet'de iyi Comnet'de ama TurkNet akşam saat 8'den sonra hızı bayağı düşürüyormuş yoğun olduğu için çok ping ve download hızı yerlere iniyormuş ama comnet iyi deniyor ping değerleri ve TurkNet'den 5 TL'de olsa daha düşük 5 TL 5 TL'dirsence 35 Mbps olan paketi alayım mı oyunlarda ve canlı derslerde problem yaşar mıyım yoksa TurkNet mi daha mantıklı
![]()
Comnet nezaketli ve güzel konuştuğunuzda yardım etmeye çalışıyor. Agresif ve epey problemler olduğunu belirtince ise sizi üzüyor ve aboneliğinizi iptal ediyor. Yani iptal ediyor dememin sebebi hocamınkini iptal ettiler. Belki başkasına daha farklı davranabilirler artık orasını bilmiyorum. Genel olarak nezaketli sakin ve güzel konuşmak işe yarar. Ve gerçekten müşteri hizmetleri diye bir şey var Comnet'de. En azından arayınca rahatlıkla görüşebiliyorsunuz.
Türknet'te bu arayınca rahatlıkla görüşmek pek olağan bir durum değil.
Aklınızda bulunsun.