Comnet Nasıldır?

narko7

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda Netspeed kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat Netspeed haziran ayı itibarıyla fiyatlara zam yaptı ve fiyatı daha uygun olduğu için Comnet ilgimi çekti.
Kullanan var mı? Memnun musunuz? Ayrıca Comnet'teki ön ödeme olayı nasıl oluyor?

1654195357726.png

Valve sunucularına tracert değerlerim bu da.

TurkNet Tracert testim. Notebook 5GHZ kablosuz bağlantı ile yaptım bu arada testi. Ethernet bağlayamıyorum maalesef.

Comnet ile ben saçma sapan bir olay yaşamıştım ama şu an kendilerini düzelttiler mi bilmiyorum takip etmiyorum uzun zamandır. Yalnız TürkNet önerebilirim. Tabii bu alınan değerler bir çok faktöre göre değişkenlik gösterecektir.

1654195808337.png

Son olarak herhangi bir hız düşüşü ve gün içinde kopma yaşadınız mı hiç?

1 kere yaşamıştım. Oda eskiden.

TurkNet tracert testim. Notebook 5GHz kablosuz bağlantı ile yaptım bu arada testi. Ethernet bağlayamıyorum maalesef.

Comnet ile ben saçma sapan bir olay yaşamıştım ama şu an kendilerini düzelttiler mi bilmiyorum takip etmiyorum uzun zamandır. Yalnız TurkNet önerebilirim. Tabii bu alınan değerler birçok faktöre göre değişkenlik gösterecektir.

Eki Görüntüle 1407297

Müşteri desteği olarak düzelttiler mi diyorsanız hayır. Hala en ufak şeyde internetinizi kapatıyorlar.

Müşteri hizmetleri var ama telefonu açan yok. Fiyat garantisi verip sonra 38 TL zam yapan firmaya hiç acımadım hemen evrakları çıkarıp ComNet'e evrakları imzalayıp yükledim. Evrakları üstüne de kargoya verdim. Netspeed kapalı görünüyor, yarın geçiş işlemim yapılır ve sana söylerim. İstersen davet kodu verebilirim, 1 ay ücretsiz hem kod sahibi bende yeni abone olan kullanıyor. Davet kodu da önemli değil, takipte kal detaylı test bilgi verebilirim. Yakında aynı fiyatlara çıkar ama çat diye 38 lira zam yapan firmada duracağıma üstüne de 12 TL koyar 100 Mbps veren firmaya geçerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı