Comnet nasıldır?

burakmurat1

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, önceden Türk Telekom, TurkNet ve şu anda aktif olarak Millenicom kullanıyorum. Genel olarak ISS'te de 100'e 8 hız aldım. Millenicom'un yeni fiyat artışından dolayı (150 TL -->240 TL) Comnet'e geçmeyi düşünüyorum. 12 ay taahhütle aylık 129 TL diyor. Toplu şekilde mi ödüyoruz aylık olarak mu ödüyoruz. İnterneti nasıldır problem yaşayan var mı? Müşteri temsilcisi nasıldır? Karşımızda muhatap bulabilir miyiz? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.

Hiç önermem. Profesyonellik 0. Suratına kapatan bir müşteri hizmetleri var.

Hocam biz de kullanıyoruz. Stabil bir sorunu yok fakat bir arkadaşım düşük hızdan dolayı müşteri hizmetlerini arıyor. Müşteri hizmetleri yüzüne kapatıyor. Arkadaşım şikayet etcem sizi diyince de comnet üyeliğini iptal ediyor. Rezil bir firma gerçekten. Altyapınız iyiyse alabilirsiniz uygun fiyatı.

Hocam biz de kullanıyoruz. Stabil bir sorunu yok fakat bir arkadaşım düşük hızdan dolayı müşteri hizmetlerini arıyor. Müşteri hizmetleri yüzüne kapatıyor. Arkadaşım şikayet etcem sizi diyince de comnet üyeliğini iptal ediyor. Rezil bir firma gerçekten. Altyapınız iyiyse alabilirsiniz uygun fiyatı.
Hocam 10 yılda toplam 3 iss kullandım 3 ünde de 90-100 arası download 7-8 arası da upload aldım. Pek internet kesilmesi gibi problemler de yaşamadım. Ancak dediğiniz gibi cok şikayet gördüm ve canım sıkıldı. 1 yıl peşin ödemeyi düşündüm bayağı indirimli oluyor o zaman. Ancak ucuz etin yahnisi gibi 1-2 ay sonra sıkıntı yaşarsam diye kararsız kaldım.

Hocam 10 yılda toplam 3 iss kullandım 3 ünde de 90-100 arası download 7-8 arası da upload aldım. Pek internet kesilmesi gibi problemler de yaşamadım. Ancak dediğiniz gibi cok şikayet gördüm ve canım sıkıldı. 1 yıl peşin ödemeyi düşündüm bayağı indirimli oluyor o zaman. Ancak ucuz etin yahnisi gibi 1-2 ay sonra sıkıntı yaşarsam diye kararsız kaldım.
Dostum aynı fikirle ben abone oldum. Ben normal de 30-35ms aldığım oyunlarda Comnet'de 70-80 almaya başladım. Taş çatlasın 60 alıyordum. Bir çok oyunda böyle artış oldu. Önce 1 aylık al tahahhüt olmadan. Dene ona göre yaptır sonra pişman olma.

Yani hocam dediğim gibi benim gibi muhattap olmazsanız iyi anlaşıyorsunuz :D

Dostum aynı fikirle ben abone oldum. Ben normal de 30-35ms aldığım oyunlarda Comnet'de 70-80 almaya başladım. Taş çatlasın 60 alıyordum. Bir çok oyunda böyle artış oldu. Önce 1 aylık al tahahhüt olmadan. Dene ona göre yaptır sonra pişman olma.
en mantıklısı bu sanırım bu fikir aklıma yattı çok teşekkür ederim.

en mantıklısı bu sanırım bu fikir aklıma yattı çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Tüm sorularına cevap vereyim dedim baştan aşağı.

Toplu şekilde mi ödüyoruz aylık olarak mu ödüyoruz

Tek seferde peşin olarak ödüyorsunuz yani 129x12 = 1548TL.

Müşteri temsilcisi nasıldır? Karşımızda muhatap bulabilir miyiz?
Bulamazsınız. Telegramda kullanıcıların açtığı gruplar var orası daha çok yardımcı olur :D O kadar saçma yani.

Rica ederim. Tüm sorularına cevap vereyim dedim baştan aşağı.

Tek seferde peşin olarak ödüyorsunuz yani 129x12 = 1548TL.

Bulamazsınız. Telegram'da kullanıcıların açtığı gruplar var orası daha çok yardımcı olur :D O kadar saçma yani.

Çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla eğer 1 ay deneyip pingde sıkıntı yoksa internette problem yoksa 12 ay taahhüt ve hiç müşteri temsilcisi ile işimiz olmayacak :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı