Comnet'den Netspeed'e geçmek mantıklı mı?

Connor01

Hectopat
Katılım
21 Şubat 2021
Mesajlar
653
Çözümler
3
Yer
New York
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci :(
İki adet internetimiz var şu an biri Comnet 1000MBPS biri ise Comnet 100Mbps biz bu 100Mbps'lik paketi başka bir firmaya almak istiyorum sizce hangi firma en mantıklısı bazı kişiler Netspeed geç diyor. Netspeed'in sunucuları denizli de bende İstanbul/Kadıköydeyim bu uzaklık sıkıntı olur mu? Şu an aldığım veriler.

1675349463710.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yılık istemiyorum özgür olarak firmna değiştirmek iyi oluyor sorun yaşandığı an başka yere. Siz neden güvenemediniz Comnet'e?

Konuyla alakasız ama net kadar süredir Comnet kullanıyorsunuz ve memnun musunuz Vodafone Net'den geçmeye değer mi?
 
Netspeed önerebilirim. İstanbul'dan Denizli'ye bağlanma diye bir durum söz konusu değil. En yakın POP noktasına bağlanır. Şuan herhangi bir ISS'nin İstanbul'da POP noktası olmaması %0.01 falan ihtimaldir. İstanbul için konuşacak olursak kesinlikle İstanbul'da bir POP noktasına bağlanacaktır. Yani herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Netspeed geçiş sürecimle ilgili konumu buradan inceleyebilirsiniz:


Maalesef ki forumda davet/referans kodu paylaşmak yasak. Eğer Netspeed'e geçmeye karar verirseniz ve aklınıza herhangi bir soru takılırsa buradan veya benim konuma üzerinden sorabilirsiniz. Farklı iletişim kanalları üzerinden (mail, discord vb.) davet kodu iletebilirim sizlere. Aylık 10TL olacak şekilde indirimden faydalanabiliyorsunuz.

Umarım açıklayıcı olmuştur, iyi sosyaller!
 
Konuyla alakasız ama net kadar süredir Comnet kullanıyorsunuz ve memnun musunuz Vodafone Net'den geçmeye değer mi?
Vodafone dan ComNet1000Mbps likten geçmiştim o kötü hizmetten kurtulduğum için çok memnunum Ping oranı ve hız çok değişti Ping çok düştü ComNete geçince.
 
Vodafone'dan ComnET1000MBps likten geçmiştim o kötü hizmetten kurtulduğum için çok memnunum ping oranı ve hız çok değişti ping çok düştü Comnet'e geçince.

Anladım teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı