Comnet'e geçilir mi?

Muhammet 64

Hectopat
Yer
Denizli/Türkiye
Millenicom 35 Download 6 Upload paketini aylık 85 liraya kullanıyorum. Comnet'in reklamlarını gördüm ve aynı hız daha uygun fiyata. 100 Mbps olan paketi almak isterdim ama altyapım VDSL ve 54 Mbps destekliyor. Millenicom'da sıkıntım yok ama sizce geçmeli miyim? Cayma bedeli falan ödemiyorum diye biliyorum. Taahhüt vardı bitti.

Comnet'in fiberini kullananlar çok memnun. VDSL tarafını pek bilmiyorum ama Millenicom'dan çıkarken sorun yaşayabilirsiniz. Nedense çok çıkmak isteyip çıkamayan var.

Sorun yaşayacağımı düşünmüyordum. Şimdilik ISS değiştirmeye gerek yok öyleyse. Mahalleye yaklaşık 7-8 ay önce fiber hat döşendi onun kullanıma geçmesini bekliyorum. Eğer aktif olursa öyle geçebilirim başka sağlayıcıya.

Millenicom 35 download 6 upload paketini aylık 85 liraya kullanıyorum.comnet'in reklamlarını gördüm ve aynı hız daha uygun fiyata. 100 Mbps olan paketi almak isterdim ama altyapım VDSL ve 54 Mbps destekliyor. Millenicom'da sıkıntım yok ama sizce geçmeli miyim? Cayma bedeli falan ödemiyorum diye biliyorum. Taahhüt vardı bitti.

Millenicom'dan öyle kolay kolay çıkabileceğini zannetmiyorum bir sürü tantana var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı