Bakmayın siz burada övdüklerine, zamanında para verip almış birisi olarak pek bir numarası yok. Aktif oyuncusu da çok yok. Bedava olsa yine oynanmaz.Bu oyunun 40 GB olmasını gerektiren şey nedir acaba? Ayrıca zamanında ücretsiz verildi.
Teşekkürler bilgilendirme için bir adet alındı.
Rica ederim.Bilgilendirme için teşekkürler.
Yediğinin tost olduğundan emin misinAynen kanka. Bir tost'un 10 lira olduğu devirde 3 liraya oyun sudan ucuz.Bende olmasaydı kesin alırdım. Ayrıca online kısmı hala aktif , oyuncu var. Baya uzun süreler götürür oyun.
İvet. Gayet lezzetli. Zehirlenmedim.Yediğinin tost olduğundan emin misin.
3 lira verip alın ve vaktiniz varsa biraz kurcalayın gerçekten keyif alacağınız bir oyun bu fiyata artık sakız yok.Daha önce ücretsiz olarak dağıtılan bir oyun artık satın alınamaz ya da alınmamalı mı? Bu nasıl bir mantıktır, oyunun fiyatı ise 3 TL
Oyunu birinci oyundan beri oynuyorum ve herkese tavsiye ederim. DLC'lerin tamamını aldığınızda ancak oyunun tadı çıkıyor. Özellikle Ingilizler'le savunma yapmak harika.
Ülkeleri aç yeterli. Ardennes hikayeli. Normal olan yapay zekayla VS modu.Sadece singleplayer için hangi DLC'leri önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.