Competitive oyunlarda berbatım

Günümüzde insanlar bir topluluğun parçası olmak için bazı oyunları oynamak/oynayabilmek zorundaymış gibi hissediyor. FPS oyunlarını sevmiyor/yeteneği yok ama ısrarla herkes oynuyor diye Valorant, CS:GO gibi oyunları oynamaya çalışıyor. Eğer bu tip oyunları sevmiyorsanız sırf millet oynuyor diye oynamaya çalışıyorsanız büyük hata yapıyorsunuz demektir. Oyunlar zevk için oynanır, oynarken zevk alacağınız oyunlar bulup onları oynayın. Ha diyorsanız ki ben CS:GO oynarken zevk alıyorum o zaman zaten iyi oynamanız gerekmez nasıl zevk alıyorsanız öyle devam edin, herkes Pro olacak diye bir şey yok.
 
Nedense FPS, ya da multiplayer herhangi bir oyunda kötü oynuyorum, neden bilmiyorum. FPS desen aim be refleksim yok, wows gibi oyun desen eğim vs. gibi şeyleri yapamıyorum. Ne yapabilirim?

Aim Lab de Valorant için playlistler var. Onlardan her gün begginer ve onun bir üst seviyesini yap. Wallpeek ve headshot gir Aim Lab'den.
 
Öğretici videolar izle. Eminim faydası olacaktır. Ve sırf bir profesyonel oyuncu kullanıyor diye onun ayarlarını uygulama oyunlara. Herkesin ayarları farklıdır. Kendine ait Crosshair, hassasiyet gibi özellikleri belirle önce. FPS tarzı oyunlarda sıkça antrenman yapman lazım kendini geliştirmen için.

İzliyorum ama mesela diyelim BF 1 de pozisyon önemli, onu anlarım ama kullanmam gereken zamanda panik olup yanlış bir şey yapıyorum, ya da elim tutuluyor gibi oluyor.
Pratik, genel olarak tek diyebileceğim bu. Belki competitive oyunlar size göre değildir bu da olabilir. Kimse her şeyde iyi olmak zorunda değil ama "ben iyi olmak istiyorum" diyorsanız aim pratiği yapın.

70 saat oynadığım oyunda hala kötü oynuyorum :(
 
70 saat oynadığım oyunda hala kötü oynuyorum :(

Eh, size göre değil demekten başka bir şeyim yok açıkçası. Dediğim gibi herkes her oyundan zevk almıyor ve iyi olamıyor. Ben de sıra tabanlı oyunları sevmem mesela iyi de değilim ayrıca. Belki hoşunuza giderse Krunker deneyebilirsiniz temposu yüksek bir oyun. Bir süre onu deneyin isterseniz.
 
İzliyorum ama mesela diyelim BF 1 de pozisyon önemli, onu anlarım ama kullanmam gereken zamanda panik olup yanlış bir şey yapıyorum, ya da elim tutuluyor gibi oluyor.


70 saat oynadığım oyunda hala kötü oynuyorum :(
Geç tepki veriyorsan yada tepkisiz kalıyorsan ya panikliyorsun yada reflekslerin kuvvetli değil. Kaç yaşındasın?
 
Şu an 120 saat civarı oynadım oyunu ve artık o kadar kötü değilim KDR ım 1'in altına düşmüyor artık bir anda oyunda bayağı iyi oldum nasıl oldu anlamadım.
Kas hafızası denilen bir oyun var. Sen oynadıkça kendine geliştirdikçe o üstüne ekleyerek ezberleme tarzında bir şey oluyor. Muhtemelen oynadıkça mekanikleri spray kontrolü vs. öğreniyorsun. Buda onun faydaları. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı