Afaakdemir
Centipat
OpenCore kealOS Catalina 10.15.4 AMD & Intel İmajıHangi imajı deniyorsun? BIOS ayarların tam olmasına rağmen hata alıyorsan güncellemeyi dene. Eğer güncelse de doğru configi kullandığından emin ol. Inject EDID ve Inject Intel seçili ve tek tek seçip denemeyi de unutma.
HD 520'ye uygun config sectim bu uygulamadan düzenlenebileceği söylendi ama nasıl duzenleyecegimi bilmiyorum.Config ayarlıyor musun? Ayrıca OpenCore Catalina için kesin bir şekilde uyumlu olduğu da söylenilemez. Clover Catalina veya Mojave deneyebilirsin.
Bu hatayi vermeye başladı;Laptop Config yapılandırılması
Laptop sistemler için her ne kadar imajlarımızda laptop için config dosyaları olsada bazı sistemlerde kurulum aşamasında veya sonrasında bazı problemler çıkabiliyor. Config yapılanlarması için ilk olarak paket dosyamınız indirelim...www.technopat.net
Kendi sistemime uygun olanı denedim ama bu hatayi verdi;OpenCore olduğunu unutmuşum, OpenCore için EFI/OC içerisinde intel_mobile configleri dene. Tüm configleri masaüstüne at, tek tek mobilleri OC içerisine at ve isimlerini config olarak değiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.