ConnectGame.com.tr dolandırıcılığı

Merhaba, 2 ay öncesinde Darmoshark M3 fareyi ConnectGame.com.tr üzerinden satın aldım. Mouse çok iyi hem yapısı olsun hem sensörü kısacası memnum kaldım. Ancak aldığımda sağ tarafında boşluğumsu bir şey vardı ne zaman dokunsam gıcırdama yapıyordu. Bir süre sonra geçer dedim geçmedi. 1. ay sonunda bu sefer de sol tık da anlık kesilmeler başladı. Mail attığımda bana çift tıklama sorunu mu diye sordular hayır deyip geri detaylıca hem elimi ve fareyi kaydedip hem oyun görüntüsünü mail attığımda tekrar mailime dönmediler. Şu an neredeyse 3 ay oluyor ve 1.5 aydır hiçbir mailime, Şikayetvar kaydıma dönmüyorlar. Instagram üzerinden de engellendim. Ne yapacağımı bilmiyorum bu sorunu yaşayan var mı? 6 yıl sonra ilk defa yüklü para verip mouse alıyorum ve bu sorunu yaşıyorum. Bayağı üzücü bir durum.

Not: Sadece ben değil Şikayetvar'a bakarsanız tonlarca insan aynı mouse de veya başka mouselarda benzer problemi yaşıyor ve dönüş almıyor.
Hocam aynı sorun bende de oluyordu bir kaç gün öncede firmware update sonrası mouse fullden bozuldu.

Hocam aynı sorun bende de oluyordu bir kaç gün öncede firmware update sonrası mouse fullden bozuldu.
Sol tıkta gıcırtı vardı üstüne sol tarafta boşluk gibi bir şey vardı içine göçüp duruyordu.
 
Hocam aynı sorun bende de oluyordu birkaç gün önce de Firmware Update sonrası mouse Full'den bozuldu.

Sol tıkta gıcırtı vardı üstüne sol tarafta boşluk gibi bir şey vardı içine göçüp duruyordu.

Ben Reddit'de gördüğüm ilk driveri kullanıyorum, driver veya yazılımsal bir problemim yok. Senin yaşadığın çökme veya boşluk vb. de yok. Sol tık kesilmeleri olmasa mouse çok iyi. Ancak Tüketici Hakem Heyetine başvurumu yaptım bekliyorum.
 
Ben Reddit'de gördüğüm ilk driveri kullanıyorum, driver veya yazılımsal bir problemim yok. Senin yaşadığın çökme veya boşluk vb. de yok. Sol tık kesilmeleri olmasa mouse çok iyi. Ancak tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım bekliyorum.

Umarım bir sonuca varabilirsiniz, garanti var hizmet yok.
 
İlgilenen var mıdır bilmiyorum ama, tüketici hakları mağazayı haklı bulmuş :D mağazadan herhangi bir dönüş vs almadım. Başvurum da kapandı. Farenin bozuk haline alıştık yapacak bir şey yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı