Connectgame dolandırıcı mı?

Adam kekliyorlar.

Hydra10:37 (1 saat önce)
Selamlar sipariş esnasında, sepette vs kargo ücretsiz yazan kargom bugün dağıtıma çıktı ve 105 TL alıcı ödemeli diyor. Ürünü teslim almayacağım ve sizi şikayet

profile_mask2.png

Connect Game10:38 (1 saat önce)
Merhabalar , Kampanya ile sunulan ürünlerimizde kargonun ücretsiz olmadığını story ile belirttik , ( Ekte görebilirsiniz ) Saygılarımızla ConnectGame Hydra <fur

ACg8ocL_Qp_pXylLwwW7TNjDxTV0HOKlCW6xqv5uKVMA2mrcXxPeZYC6=s40-p

Hydra11:57 (37 dakika önce)
😅
😅
ben instadan sipariş vermedim ki kardeşim benim internet sitemizden sipariş verdim. Nereden bileyim instadan attığınız storyi. Yazık günah eskiden kötüydü

AGPWSu9VtHrhIhcBo6uDUZrhUCIcuThTODKlFVFRTrw31EMS-D0S8yL7FE_x0cYejLSMREUrgw=s40-p

Connect Game11:58 (35 dakika önce)
Tekrardan Merhabalar , İlgili kargo bilgilendirmesi maalesef sistemlerimize yansımıyor bu sebele kendi sitemizden de bilgilendirme yapılmıştır. Anlayışınız için

Hydra12:04 (29 dakika önce)
Kardeşim sizin bunu sipariş sırasında söylemeniz lazım. Sipariş verirken ücretsiz yazarken sen alıcı ödemeli kargo yapamazsın bu suçtur. 27 Ağu 2024 Sal 11:58 t

AGPWSu9VtHrhIhcBo6uDUZrhUCIcuThTODKlFVFRTrw31EMS-D0S8yL7FE_x0cYejLSMREUrgw=s40-p

Connect Game12:06 (27 dakika önce)
Merhabalar İlgili duyuru sitemizde yapılmıstır . Saygılarımızla ConnectGame Hydra <furkanborak08@gmail.com>, 27 Ağu 2024 Sal, 11:05 tarihinde şunu yazdı:

Hydra12:13 (21 dakika önce)
Tamamdır ben ürünü teslim almıyorum iptal sağlayabilir miyiz mümkünse, iptal ediyorsa bilgilendirin lütfen 27 Ağu 2024 Sal 12:06 tarihinde Connect Game <info@co

Connect Game12:14 (19 dakika önce)
Kargoyu teslim almayın bize geri gelir gerekli kontroller yapılır ödemeniz iade olur . Hydra <furkanborak08@gmail.com>, 27 Ağu 2024 Sal, 11:13 tarihinde şunu ya

Tekrardan Merhabalar , İlgili kargo bilgilendirmesi maalesef sistemlerimize yansımıyor bu sebele kendi sitemizden de bilgilendirme yapılmıştır. Anlayışınız için

Bu sizi ilgilendiren bir şey değil. Her alışveriş yapan kişi sitenin Instagram sayfasını kontrol etmek zorunda mı? Ürünü teslim almayın. Eğer kargo ücretini de sizden keserlerse tüketici haklarına başvurun. 100-200 lira bile olsa ceplerine kalmasın.

Ukala bir cevap. Yerinizde olsam uğraşırdım.

Yerinizde olsam uğraşırdım.
Yani eğer kargo ücretini keserlerse uğraşırdım. Kesmedikleri durumda tek kayıp vakit oluyor. Maddi bir kayıp olmadığı için başka bir klavye alabilirsiniz.

Bu sizi ilgilendiren bir şey değil. Her alışveriş yapan kişi sitenin Instagram sayfasını kontrol etmek zorunda mı? Ürünü teslim almayın. Eğer kargo ücretini de sizden keserlerse tüketici haklarına başvurun. 100-200 lira bile olsa ceplerine kalmasın.

Ukala bir cevap. Yerinizde olsam uğraşırdım.

Hocam ürünü teslim alacağım 100 TL para değil artık zaten. Sadece kafalarına göre yapmaları sinir bozucu. Tüketici hakem heyetine şikayette bulunacağım ve olayı büyüteceğim, uğraşsınlar.

Yani sanki siparişi İGden veriyorum saçmalığa bak. THY'ye başvursam sonuç ne olur?

Arkadaşlar klavye şu an elime ulaştı klavyeden yazıyorum. Plastik vs. ama her şeyi çok kaliteli. Hissiyatı falan çok güzel. Bayıldım

Gerçekten adamların yaptığı şey çok sinir bozucu bir şey. Bir tek ben mi şikayet ediyorum bu adamları? Başka bu durumu yaşayıp şikayet eden yok mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı