Connectgame THH iade başvurusu süreci nasıl ilerler?

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba,

Yaklaşık 1 hafta önce Connectgame üzerinden aldığım ürünü iade etmek için firmaya mail attım fakat paketi açılan elektronik ürünler için iade almıyoruz gibi bir yanıt geldi. Haklarımı okudum ve böyle bir şey yok, sadece tek kullanımlık veya hijyenik olarak problemli olabilecek ürünlerde bu geçerli, onun dışında 14 gün içinde iade edebilmeliyim. Firma ısrarla kargo kodu vermeyip yalan söylüyor bu yüzden THH üzerinden şikayetimi oluşturdum.

Sormak istediğim şu, kararı beklerken 14 günlük süreç geçmiş olacak fakat ben iade etmek istediğimi yazdığım mailleri ve faturayı THH'ye belge olarak ekledim. Karar çıkana kadar ürün bende mi kalacak?

Ayrıca paketin kendi etiketini yırtmadan açmıştım, sadece kendi yapıştırdıkları bir kağıt connectgame etiketi vardı onu falçatayla açtım tertemiz, onun dışında fabrika çıkışıyla aynı zaten. Biz bu kadar dikkat ediyoruz adamlar bizi ayakta dolandırıyor, hakkımızın önüne geçmeye çalışıyor.

Bu süreci yaşayan var mıdır? Ürünü bekletmeli mi göndermeli miyim? Adresleri de göstermelikmiş sanırım ofisleri orada değilmiş galiba, o yüzden bekletsem daha iyi gibi ama bilemedim.

Aldığın ürün ne?
Klavye, resimde sol alttaki etiketin açılması dışında bana geldiği gibi duruyor.
Screenshot_20241230-123711.png

Klavye, resimde sol alttaki etiketin açılması dışında bana geldiği gibi duruyor. Eki Görüntüle 2384808
Hocam biraz araştırdım da bu firmanın iade almadığı hakkında çok fazla şikayet var. Hakem heyetine başvurduysan o ürün bir sonraki karara kadar sende kalacak onlar sana ne yapman gerektiğini söyler.

Hocam biraz araştırdım da bu firmanın iade almadığı hakkında çok fazla şikayet var. Hakem heyetine başvurduysan o ürün bir sonraki karara kadar sende kalacak onlar sana ne yapman gerektiğini söyler.
Teşekkürler. Evet maillerdeki yazım şekline bakılınca bildiğin kurnaz esnaf hissiyatı veriyor diyebilirim, insanları yanlış bilgilendiriyorlar iade almamak için. Buradan alınan ürünün garantisi, iadesi hepsi yalan. Alacak olanların bilgisi olsun.

Şu an için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz ama 1 Ocak 2025'ten itibaren elektronik ürünlerde cayma hakkı kalkacak (tekrar ertelenmezse) Hakem heyeti bu süreci başvurduğunuz tarihe göre mi, yoksa o zaman ki tarihe göre mi işleme alacak bilemedim. İsterseniz tüketici hakem heyetini arayıp sorabilirsiniz.

Şu an için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz ama 1 Ocak 2025'ten itibaren elektronik ürünlerde cayma hakkı kalkacak (tekrar ertelenmezse) Hakem heyeti bu süreci başvurduğunuz tarihe göre mi, yoksa o zaman ki tarihe göre mi işleme alacak bilemedim. İsterseniz tüketici hakem heyetini arayıp sorabilirsiniz.
Aslında şu anda iade edebilmem gerekiyordu fakat firma bana anlaşmalı kargo kodunu vermiyor, sitede hesabım olmadığı için ordan da iade edemiyorum. Fatura tarihinden itibaren 14 gün baz alınmalı bence, aynı gün içinde iade talebinde bulundum zaten, bunun ekran görüntüsünü de THH'ye gönderdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı