Connectgame'den alınan Dareu A950 Pro fare takılmalar yapıyor

Arkadaşlar connectgame'den Dareu A950Pro mouse aldım kutusunda sıfır geldi ama bu mouse Google'da gezerken kasıyor ışınlanıyor. Ne halt yiyeceğim connectgame zaten tüketiciye destek olan bir firma değil.

Ne yaptınız hocam benimki de çift tıklama yapıyor arada.

Ne yaptınız hocam benimki de çift tıklama yapıyor arada.
Çift tıklama bir kusur sayılmakta. Farklı farelerde de bu soruna dair yazılar okudum, şahsen ben de karşılaştım ve garantiye göndererek tamirini gerçekleştirdim. Örneğin g102'lerin bir çoğunda bulunan bir kronik sorun çift tıklama sorunu.

Garantisi devam ediyorsa satıcıya bu sorunu yazılı ileterek servise gönderimini yapabilirsiniz. Eğer fatura tarihiniz ilk 6 ay içerisinde ise değişim yapabilirsiniz.
1000Hz'de hocam sadece 2.4GHz de donuyor kablolu modda sorun yok. FPS düşmesi gibi oluyor ama sadece fare donuyor.
Tam olarak anlamak için eğer kablolu iken bir sorun yoksa, kablosuz çipinde veya bilgisayarınızdaki bunun driverinde bir sorun var demek oluyor. 2.4GHz için drivarınızı tamane silip anakartınızın sayfasından tekrar indirip yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ancak tahminimce kablosuz çipinde kronik bir sorun olabilir. Eğer driver yeniden yüklemesi sorununuzu çözmezse bu sizin çözebileceğiniz bir sorun değil. Garanti kapsamında kusur sayılır. Tüketiciye destek olan bir firma olmaması önemli değil, kendilerine bu soruna dair bir yazılı ileti gönderin ve garantisini kullanmak istediğiniz belirtin. Olumlu döüş olmazsa THH ile çözümlersiniz.

İsminden yola çıkarak Çin üretimi kendi markalarının bastırıldığı bir fare olduğunu farzediyorum. Çin üretimli özellikle de büyük olmayan şirketlerde kalite kontrolü diye bir olay yok. Bu yüzden üretimde kullanılan belirli parçalarda sorun çıkabiliyor.

Çift tıklama bir kusur sayılmakta. Farklı farelerde de bu soruna dair yazılar okudum, şahsen ben de karşılaştım ve garantiye göndererek tamirini gerçekleştirdim. Örneğin G102'lerin birçoğunda bulunan bir kronik sorun çift tıklama sorunu.

Garantisi devam ediyorsa satıcıya bu sorunu yazılı ileterek servise gönderimini yapabilirsiniz. Eğer fatura tarihiniz ilk 6 ay içerisinde ise değişim yapabilirsiniz.

Tam olarak anlamak için eğer kablolu iken bir sorun yoksa, kablosuz çipinde veya bilgisayarınızdaki bunun Driver'inde bir sorun var demek oluyor. 2.4GHz için drivarınızı tamane silip anakartınızın sayfasından tekrar indirip yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ancak tahminimce kablosuz çipinde kronik bir sorun olabilir. Eğer driver yeniden yüklemesi sorununuzu çözmezse bu sizin çözebileceğiniz bir sorun değil. Garanti kapsamında kusur sayılır. Tüketiciye destek olan bir firma olmaması önemli değil, kendilerine bu soruna dair bir yazılı ileti gönderin ve garantisini kullanmak istediğiniz belirtin. Olumlu döüş olmazsa THH ile çözümlersiniz.

İsminden yola çıkarak Çin üretimi kendi markalarının bastırıldığı bir fare olduğunu farzediyorum. Çin üretimli özellikle de büyük olmayan şirketlerde kalite kontrolü diye bir olay yok. Bu yüzden üretimde kullanılan belirli parçalarda sorun çıkabiliyor.

Hocam ilk geldiğinde direk kullandım öyle oldu şarj ettim bir daha yaşamadım.

Bu tarz markasız dandik ürünlere para bayılmayın.
Ürünün donanımı hakkında bilgin olmadan yorum yapman ayrı komik. 1000 TL ye bulur musun bana kablosuz, 3395 ve nordic mcu mouse?

tavsiye eder misin reis 1000tl ye(ikinci el)
Ben ederim, kendim de kullanıyorum yaklaşık bir senedir. Herhangi bir sorunu yaşamadım. Tabi sadece kendim kullandığım için değil almadan önce de sonra da araştırdım ve donanımdan kaynaklı bir sorun yaşayan görmedim henüz ama mümkünse gidip deneyerek yada alıcı koruma hizmeti ile alın. Satan kişinin nasıl kullandığını bilemeyiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı