Consolex güvenilir mi?

İatanbul esenlerdede consolex adında bir mağaza var yeni buldum acaba güvenilir midir bilgi olan arkadaşlar var mı acaba?

İatanbul esenlerdede consolex adında bir mağaza var yeni buldum acaba güvenilir midir bilgi olan arkadaşlar var mı acaba?

Merhaba ben Bursa mağazasından düzenli olarak alışveriş yapıyorum Türkiye'nin en iyi ve kurumsal tek oyun konsol mağazası diyebilirim en iyi fiyat garantisi müşteri memnuniyeti her şey çok iyi çok firma var burada fakat hiçbiri beş para etmez gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

İnternet sitesini bilmiyorum yakında bende alışveriş yapacağım.
Ben bursa mağazasından alışveriş yapıyorum güvenilir çok uzun zamandır sektörde olan kişiler, teknik servisleri var ve fiyatlar çok iyi.

Merhaba arkadaşlar ben PS4 oyun koleksiyonu yapıyorum ve ucuza PS4 oyunları satan bir site buldum ve sanırım kendilerinin Bursa'da mağazaları da var. Daha önce alışveriş yapan birisi dönerse sevinirim. Çünkü kullanmayı düşünüyorum.
Devamlı müşterisiyim yakınlarımda bu mağaza çok profesyoneller ve sürekli kargo yaptıklarına şahit oluyorum. 2. El oyun dahi olsa kesinlikle çizikli vs kabul etmiyorlar. Alışını da satışınıda yapmıyorlar. İçiniz rahat olabilir.

Normalde almak istediğim oyunlar vardı gidip alacaktım da pek güvenemedim nedense buraya. Sahibinden ve Dolap üzerinden online olarak aldım, bir sıkıntı da yaşamadım. Ama eğer elden almak isterseniz Osmangazi'de Playbox var orayı tavsiye ederim.
Playbox'tan bir kere alışverişim oldu, çok pahalı ve yarın kapatacakmış gibi duran bir yer sadece nakit kabul ediyor. Fiş fatura vs hiçbir şey yok. Consolex bana göre açık ara daha iyi bir firma.

Merhaba ben bursa mağazasından düzenli olarak alışveriş yapıyorum türkiyenin en iyi ve kurumsal tek oyun konsol mağazası diyebilirim en iyi fiyat garantisi müşteri memnuniyeti herşey çok iyi çok firma var burada fakat hiçbiri beş para etmez gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben Bursa'daki mağazalarına gidip konsolumu oyunlarıyla beraber sattım, hiçbir sorun yaşamadım. Oyun konusunda da sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, güvenilir, temiz bir yer.

Bursadaki mağazaya yorumunuzu gördüm bende gittim cihaz ve oyun aldım bir sıkıntı yaşamadım. Bir de oyun takası sistemi var birkaç kere oyun takasıda yaptım daha hiç sıkıntı yaşamadım güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı