İatanbul esenlerdede consolex adında bir mağaza var yeni buldum acaba güvenilir midir bilgi olan arkadaşlar var mı acaba?
İatanbul esenlerdede consolex adında bir mağaza var yeni buldum acaba güvenilir midir bilgi olan arkadaşlar var mı acaba?
Ben bursa mağazasından alışveriş yapıyorum güvenilir çok uzun zamandır sektörde olan kişiler, teknik servisleri var ve fiyatlar çok iyi.İnternet sitesini bilmiyorum yakında bende alışveriş yapacağım.
Devamlı müşterisiyim yakınlarımda bu mağaza çok profesyoneller ve sürekli kargo yaptıklarına şahit oluyorum. 2. El oyun dahi olsa kesinlikle çizikli vs kabul etmiyorlar. Alışını da satışınıda yapmıyorlar. İçiniz rahat olabilir.Merhaba arkadaşlar ben PS4 oyun koleksiyonu yapıyorum ve ucuza PS4 oyunları satan bir site buldum ve sanırım kendilerinin Bursa'da mağazaları da var. Daha önce alışveriş yapan birisi dönerse sevinirim. Çünkü kullanmayı düşünüyorum.
Playbox'tan bir kere alışverişim oldu, çok pahalı ve yarın kapatacakmış gibi duran bir yer sadece nakit kabul ediyor. Fiş fatura vs hiçbir şey yok. Consolex bana göre açık ara daha iyi bir firma.Normalde almak istediğim oyunlar vardı gidip alacaktım da pek güvenemedim nedense buraya. Sahibinden ve Dolap üzerinden online olarak aldım, bir sıkıntı da yaşamadım. Ama eğer elden almak isterseniz Osmangazi'de Playbox var orayı tavsiye ederim.
Ben Bursa'daki mağazalarına gidip konsolumu oyunlarıyla beraber sattım, hiçbir sorun yaşamadım. Oyun konusunda da sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, güvenilir, temiz bir yer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.