Steam Construction Simulator Gold Edition neden daha ucuz?

Polat CanS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'de Construction Simulator 2022'yi gördüm ve çok sevdim. Oyunu alacağıma karar verdim fakat gözüme şu çarptı ki oyunun Gold Edition'u normal versiyonundan daha ucuz, neden böyle?

IMG_20240406_001956.jpg

Fiyatlandırma yapılırken hata yapılmış olabilir veya yapımcı kasıtlı bir tercih olarak oyunun daha iyi sürümünü daha ucuz fiyata sunmak istemiş olabilir. Ancak bunların hiçbiri sizi bağlamaz, eğer oyunun tam sürümünü de içeriyorsa daha uyguna daha zengin içeriği olan gold sürümünü alabilirsiniz.
Zamanında aynı olay Ubisoft oyunları için de olmuştu.

Oyun geliştiricisinin kendi tercihi olabilir, Gold Edition'ı almanız daha avantajlı. SANY ve JCB üretimi makinelere ve daha fazlasına sahip olursunuz.

Evet oyun yapımcılarının kendi sitelerinden baktım oyunun kendisi dışında sezon 1 paketini (20 dolar) ve bir de Beko kepçe dlc si içeriyor, bu konu daha fazla büyümesin isterim fark edilir diye siliyorum teşekkürler

Silemiyorum😀

Evet oyun yapımcılarının kendi sitelerinden baktım oyunun kendisi dışında sezon 1 paketini (20 dolar) ve bir de Beko kepçe dlc si içeriyor, bu konu daha fazla büyümesin isterim fark edilir diye siliyorum teşekkürler

Silemiyorum😀
Oyunu aldınız mı almadıysanız eğer ki 27 Haziran'daki Steam yaz indirimlerini bekleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı