Cooler Master 750W MWE 80+ Bronze V2 bir pin geride

Kasayı 1.5 sene önce dizdim. O zamandan bu zaman kadar kasma-takılma, fps drop, fps düşüklüğü, işlemcinin vermesi gereken performansı verememesi-çok sıcak çalışması, soğutucunun yeteri kadar soğuk çalışmaması ve soğutamaması, anakartda vga ışığının yanması gibi sorunlar vardı.

21haziranda itopyaya kasayı komple gönderdim. Test yaptılar, soğutucu ve işlemciyi garantiye göndereceklerini söylediler. Bende anakartda vga ışığının yandığını söylediğimde onun problem olmadığını söylediler. Ancak ben yine de gönderilmesini istedim. 3-4 gün önce ekran kartının servisten geldiğini termal macunun yenilendiğini ve bir şey daha yaptıklarını söylediler ancak hatırlamıyorum.

Sonuç olarak itopya, servis gibi detaylı test yapamıyor. Dün 6+2 kabloda 1 pinin geride olduğunu hatırladım. Onun için de konu açtım acaba bu sorun mudur? Garantiye göndermem şart mı vs.

Kasayı 1.5 sene önce dizdim. O zamandan bu zaman kadar kasma-takılma, FPS düşmesi, FPS düşüklüğü, işlemcinin vermesi gereken performansı verememesi-çok sıcak çalışması, soğutucunun yeteri kadar soğuk çalışmaması ve soğutamaması, anakartda VGA ışığının yanması gibi sorunlar vardı.

21Haziran'da İtopya'ya kasayı komple gönderdim. Test yaptılar, soğutucu ve işlemciyi garantiye göndereceklerini söylediler. Bende anakartda VGA ışığının yandığını söylediğimde onun problem olmadığını söylediler. Ancak ben yine de gönderilmesini istedim. 3-4 gün önce ekran kartının servisten geldiğini termal macunun yenilendiğini ve bir şey daha yaptıklarını söylediler ancak hatırlamıyorum.

Sonuç olarak İtopya, servis gibi detaylı test yapamıyor. Dün 6+2 kabloda 1 pinin geride olduğunu hatırladım. Onun için de konu açtım acaba bu sorun mudur? Garantiye göndermem şart mı vs.

Tüm sistemi göndermişsiniz, PSU yuda gönderin aklınızda şüphe olarak kalmasın.

Tüm sistemi göndermişsiniz, PSU yuda gönderin aklınızda şüphe olarak kalmasın.
Aslında tüm sistemi 21 haziranda itopyaya gönderdim ve bütün parçaların test yapılacağını ve ona göre gönderileceğini söylemişlerdi. Ekran kartı ve anakartda gönderilsin dediğimde psu aklıma gelmedi. 1.5 hafta oldu neredeyse servise gideli aslında

Belkide bu 4 parçanın hepsi bu hafta içinde gelmiş olacak hatta ekran kartı 2 gün önce itopyaya gelmiş. Bir daha psu da gönderilmesini istersem 3 hafta ek beklemiş olurum. Aynı zamanda sırf bu pin geriliğinden dolayı garantiye gönderilmesini istemiyorum. Eğer donanımsal bir sıkıntı yaratmıyorsa vs. aslında 1.5 senedir kullanıyorum ancak siyah ekran gibi bir şeyle karşılaşmadım.

Sadece 2-3 defa pc kendiliğinden kapanmıştı ancak bu psu dan dolayı mı olmuştu hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı