Cooler Master ARGB kontrolcüye başka marka fan bağlamak

Merhaba arkadaşlar,

Sorum basit aslında ama forumda bakmadığım yer kalmadı cevap bulamadım.
Cooler Master ARGB fan kontrolcüye başka marka ARGB (3 pin 5v) fan örneğin Dark ARGB fan bağlanabilir mi? Destek veririmi emin olamadım ışıklarda sorun yaşanır mı?

Hocam kesin bir bilgim yok ama kullanabilirsiniz sonuçta sinyal gönderiyor. Ben Cooler Master'in RGB kontrolcüsünde şerit LED kullanabilmiştim sizde kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Emin olamadım bir türlü bence de mantıklı olan çalışması, Cooler Master'de ARGB destekli işlemci fanı yok gibi olanda aşırı pahali ve büyük hepsi RGB destekli 4 pin, böyle olunca bende ya ARGB destekli başka marka işlemci fanı bakacağım ya da komple ışıksız fan takacağım.

Masterfan halo ARGB kontrolcü bunu sordunuz sanırım.
Şöyle bir bilgi vereyim, farklı markaların genelde anakart rgb yada a-rgb kontrolcüleri dışında başka markaların sistemleri ile çalışması sorun yaratabiliyor.Fanın kendisinin çalışmasında bir sorun olmaz ama iş ışıklandırmaya gelince biraz şans işi açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı