Cooler Master Blizzard T2 Mini Alındı

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 14.399
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu aldım. Malzeme kalitesi gayet iyi. Kurulum kolay ana kartı sökmüyorsunuz. Kolayca takıp sıkıştırıyorsunuz mandalı ve bitti. İçinden macun çıkıyor. İntel ve Amd ana kartlar için soketler çıkıyor. Kesinlikle ses yok boşta. Stok fan gibi değil. Oyunda iken test edeceğim. 25-30 derece arası geziyor boşta. Her şeyiyle ben beğendim.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman T2 al sende. Fazla para vermeye gerek yok. Ama merak etmeyim şimdi ki sıcaklık değerleri 6-7 ay sonra 5-10 derece oynamaya başlar. :D

Öyle ama macun bitmeye başlayınca soğsada bence ısınma olabilir bence. Tahminimce 5 derece kadar. İşlemci yüksek model oldukça ısı artıyor mu? Sonuçta tüm çekirdekleri açmıyoruz ama. :D

Öyle ama macun bitmeye başlayınca soğsada bence ısınma olabilir bence. Tahminimce 5 derece kadar. İşlemci yüksek model oldukça ısı artıyor mu? Sonuçta tüm çekirdekleri açmıyoruz ama. :D
Sonuçta daha yüksek frekans değerlerinde çalışıyor. Mesela sizdeki 8350 :)

Maalesef 8350'm var. İşlemciyi alıyorken PC uçucak sanıyordum da. :D Vatan PC'deki yorumları da görünce. 4690k'ya kurban olurum be. :D
Yok hocam biz oyuncular için bişey fark etmez 4300 bile yeterli oluyor bir yere kadar. Ben video render'ı filan yapıyorum o da çok önemli değil yeteri kadar hızlı alıyor zaten.

Konu dışına çıktık ama 8350 yerine 4690k alabilirmişim sonradan fark ettim. Bütçeme göre dengesiz bir sistem oldu. İmzamdaki sistemi 3000 TL küsüratı da vardı topladım.

Ben aldığımda aralarında 50-60 TL fark vardı ve ekran kartını almamıştım. İntel alsaydım bir süre Onbard kullanıp çok iyi bir ekran kartı alırdım. Biraz daha para biriktirip. AMD'de FX serisinde Onbard olmadığını bilmiyordum ve üstüne basa basa Vatan PC'deki elemana da bir süre ekran kartsız kullanıcam demiştim. Mal söylemedi ki bana ekran kartsız kullanamazsın diye bende GTX 760 aldım. Bütçem kısılmıştı. Yoksa en az R9 280X veya GTX 770 alıcaktım. Ama 760'ta pişman etmedi doğrusu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı