Cooler Master CH321 vs Gigabyte Aorus H1

Bütçe
900

Burak-7

Hectopat
Kulaklık alacağım fiyat olarak 900 lirayı geçmek istemiyorum. Oyun olarak en çok CS:GO oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli bu iki kulaklık arasında kaldım. Fiyat performans ve özellik olarak hangisi alınmalıdır. 900 liraya kadar CS:GO için başka önerileriniz varsa onları da dikkate alırım.

Kulaklık alacağım fiyat olarak 900 lirayı geçmek istemiyorum. Oyun olarak en çok CS:GO oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli bu iki kulaklık arasında kaldım. Fiyat performans ve özellik olarak hangisi alınmalıdır. 900 liraya kadar CS:GO için başka önerileriniz varsa onları da dikkate alırım.

H1'de Cooler Master'da iyi ikisi de seni pişman etmez H1 Cooler Master'a göre daha iyi ama onların yerine Rampage furry X'ede bakabilirsiniz.

900 TL'ye CH321 alınmaz yok, 550 TL'den fazla verilmez.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html bütçe biraz artarsa bu iyi olur.

İtopya'da fiyatı tam 900 TL ama aklıma bazı şeyler takılıyor ilk defa böyle bir kulaklık alacağım ve birçok konuya baktım vs. USB bağlantılı olanlar daha iyi gibi yorumlar var bunun girişi jack girişli ve yazılım desteği gibi şeyler yok sanırım. İnternette biraz baktım mikrofonu gayet güzel duruyor ama ses konusunda tam bir şey göremedim. ama bazı konularda pc nin ses yongası iyiyse alınır diyen var benim ana kartım b450m s2h ve ses yongası alc887 sence iyi mi. Eğer kullanıyorsan veya bilgin varsa bu kulaklık hakkında biraz bilgi verir misin? CS:GO ses kasmak çok önemli benim için.

CH321'i kendim kullanıyorum fakat 900TL'ye alınacak bir kulaklık değil bence. Tamam mikrofonu olsun, neodyum sürücüleri olsun gayet başarılı ancak 900TL gibi bir fiyata bence daha iyileri bulunur, kulaklıklardan anlamam normalde, tavsiye üzerine almıştım ben de. İllaki forumda yardımcı olarak birini bulursunuz.

CH321'i kendim kullanıyorum fakat 900TL'ye alınacak bir kulaklık değil bence. Tamam mikrofonu olsun, neodyum sürücüleri olsun gayet başarılı ancak 900TL gibi bir fiyata bence daha iyileri bulunur, kulaklıklardan anlamam normalde, tavsiye üzerine almıştım ben de. İllaki forumda yardımcı olarak birini bulursunuz.
ch321 fiyatı şuan itopyada 646 lira gibi bir fiyatı var ben bütçe olarak 900 diye bahsetmiştim ama kafam çok karışık şuan :D

Bir de bu hs60pro kulaklığı gördüm burada fiyatı 960 lira ama başka yerlerde 1600 1700 filan burada ucuz olmasının nedeni nedir sizce?
Sadece buraya özel değil başka ürünlerde bazı mağazalar diğer mağazalara göre çok ucuz satıyor böyle olunca da güvenemiyorum arada çok büyük fiyat farkı olunca.

Acayip kararsızım şu an Gigabyte Aorus H1 şu an hiçbir yerde stoklarda yok bu ch321 kulaklık sence nasıl artıları eksileri eğer oynuyorsan CS:GO'da ses kasması filan nasıl söyler misin? 650 lira bir fiyatı var değermi ki

Son düzenleme:
Yani dediğim gibi kulaklıklardan anlamam, CH321 ile oyun oynadığım zamanlarda bana hile diyorlardı, dedektör kullanıyorsun, kulaklık değil :) diyorlardı bir ara. Ki zaten dediğim gibi mikrofon kalitesi, hoparlör kalitesi ve rahatlığı bence güzel ama 650 lira verilir mi bilemem. Ben geçen sene 280TL gibi bir fiyata almıştım, düşünün yani aradaki farkı :)

Hiçbiri.
Razer BlackShark V2 X varken diğer kulaklıklar çok düşük kalıyor.

Bunda da ses kartı yok birçok yerde anakartınızın ses yongası iyiyse alın filan yazıyorlar. Benim anakart B450M S2H ses yongası da ALC887 yani pek bilgi bulamadım nasıl olur bilmiyorum. Bilgin varsa yazarsan sevinirim. Yani en çok CS:GO için kullanacağım. Ses kasma konusunda iyiyse yazar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı