Cooler Master CK530 V2 TKL vs Mizar MZ60 Mini

Evet. Onlar sadece baskı. Yine yazabileceksiniz Türkçe harfleri. Bilgisayarınızda Türkçe seçili olması yeterli.

Tamamdır hocam çok ama çok teşekkür ederim. Son kez sormak istiyorum genel kullanım için hangisi uygun olur? TKL formu bana daha iyi gibi geliyor ama CK530 nedense pek güven vermiyor.

Tamamdır hocam çok ama çok teşekkür ederim. Son kez sormak istiyorum genel kullanım için hangisi uygun olur? TKL formu bana daha iyi gibi geliyor ama CK530 nedense pek güven vermiyor.
Alıştıktan sonra %60 da gayet rahat hocam. TKL tabii daha rahat olur, sonuçta ekstra tuşlar var.
Yalnız MZ60 hem daha uzun ömürlü hem de daha performanslı bir klavye.

Alıştıktan sonra %60 da gayet rahat hocam. TKL tabii daha rahat olur, sonuçta ekstra tuşlar var.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim hayırlı geceler.

Hocam selamünaleyküm kusura bakmayın rahatsız ediyorum bir şey soracaktım. CK530 V2 600 TL garantisi yok ve 2 tane keycapsı eksik mizar ise 650 TL sizce hangisini almam mantıklı? CK530v2'nin garantisi olmadıgı için bir şey falan olursa elimde kalır diye kararsızım.

Son düzenleme:
Hocam selamünaleyküm kusura bakmayın rahatsız ediyorum bir şey soracaktım. CK530 V2 600 TL garantisi yok ve 2 tane keycapsı eksik mizar ise 650 TL sizce hangisini almam mantıklı? CK530v2'nin garantisi olmadıgı için bir şey falan olursa elimde kalır diye kararsızım.
Neden 650TL veriyorsunuz ki hocam? Baktığınız sitede bulamadıysanız farklı yerlere de bakın.
500TL'ye bulabilirsiniz o klavyeyi. Param güvende vb. şekilde de alabilirsiniz bulunduğunuz şehirde yoksa.

Neden 650TL veriyorsunuz ki hocam? Baktığınız sitede bulamadıysanız farklı yerlere de bakın.
500TL'ye bulabilirsiniz o klavyeyi. Param Güvende vb. şekilde de alabilirsiniz bulunduğunuz şehirde yoksa.

Bulunduğum şehirde var o fiyat zaten. Beyaz arıyorum bulamadım. Diğer dediğimi almak mantıklı mı peki?

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Mecbur alacağım TKL arıyorum ama yok sizin bildiğiniz var mı bu fiyat bandında TKL klavye? K552 hariç.
Fiyatına göre baya iyi bir klavye, şu an indirimde:

Yurtdışı olması sorun değilse alabilirsiniz. Nakliye kısmından ''Türkiye Direkt Posta'' seçerseniz ekstra bir şey ödemezsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı