Cooler Master CPU Soğutucu Tavsiyesi

• Konuyu başlatan mozuk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.242

mozuk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Fx6300 işlemcim için soğutucu arıyorum. Piyasada şuan Cooler Master soğutucular çok tercih ediliyor. Fakat birçok modelleri var. Aralarından uygun olanlarını seçtim fakat hangisi alacağımı bilemiyorum. Hangisi performans açısından daha iyi ? Soğutucular şunlar:
  • Bilizzard T2 mini
  • Hyper Tx3 Evo
  • Hyper T4
  • Hyper 212 Evo
  • Hyper Lga
Verebileceğim maksimum fiyat 140 tl.

Aralarındaki farkı anlamadım hepsi birbirine benziyor. Aralarında tek farklı olan t2 mini. :D

Öncelikle Hyper Lga, Tx3 Evo ve Bilizzard T2 mini fanlarının boyutları düşük olduğu için 5 seçenek içinden rahatça eleyebiliriz. Geriye Hyper T4 ve Hyper 212 Evo kalıyor. Bu noktada kanatçık sayısı fazla olduğu için Hyper 212 Evo daha iyi bir tercih.

Öncelikle Hyper Lga, Tx3 Evo ve Bilizzard T2 mini fanlarının boyutları düşük olduğu için 5 seçenek içinden rahatça eleyebiliriz. Geriye Hyper T4 ve Hyper 212 Evo kalıyor. Bu noktada kanatçık sayısı fazla olduğu için Hyper 212 Evo daha iyi bir tercih.

O ikisi de çok büyük (anakartım m5a97 le r2.0) montajında sıkıntı çıkmaz mı?

Ya da aradaki fiyat farkına değer mi aralarında çok fazla derece düşürme farkı var mı?

Hyper T4 Fx6300 için yeterlidir, onu da alabilirsiniz. Aradaki 40 TL ile anakartın üst veriyonu olan m5a97 r2.0'yi alabilirsiniz ama tercih sizin isterseniz paranız cebinizi de kalabilir.:)

Kullanma amacınıza göre değişir. Eğer O.C. yapıp güzel bir soğutma istiyorsanız Hyper 212 EVO yu kesinlikle tavsiye ederim.Ama normal bir oyun soğutması için Blizzard T2 Mini de işinizi görecektir.

Kullanma amacınıza göre değişir. Eğer O.C. yapıp güzel bir soğutma istiyorsanız Hyper 212 EVO yu kesinlikle tavsiye ederim.Ama normal bir oyun soğutması için Blizzard T2 Mini de işinizi görecektir.

O.C. ile hiç uğraşmayacağım ama fx 6300 kendi kendine 3.5 ten 4.0 Ghz'a çıkıyor. Isınma problemi yaratır diye düşünüyorum. (Oyun oynuyorum sadece)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı