Cooler Master Devastator 2 Uzun Kullanım İncelemesi

@M3ric
Yani şu an evet kesinlikle alınmaz, ben aldığımda 115 TL'ydi öyle aldım. Dolardı, stokta az kalmasıydı falan filan öyle uçurdular sanırım fiyatı. Peki sizin tercih ettiğiniz klavye markaları hangileri?

Ben de Zalman ZM-K400G var. Iki yili asiyor alali. Sorunsuz kullanmaktayim. Fiyati 100 TL falandir simdilerde. Oyunlarda Microsoft mouse 1000 kullaniyorum. Cok eski bir sey. Bendeki herhalde 10 yildir sorunsuz calismakta. Oyuncu faresi denilenleri de denedim bir kac model ama bu minnak mouse kadar iyi elime oturmadi hicbiri. Zaten aralarinda ciddi fark hissetmek icin de profesonel e-sporcu olmak gerek sanirim. Ben fark hissetmiyorum. Oyun disinda is icin trackball kullaniyorum. Uzun sureli kullanimda fare bilek agrisi yapiyor. Trackball Logitech M570. Turkiye fiyati 300 TL falan, ben yurtdisindan almistim. Dolar falan da bu kadar yuksek degildi o zaman. Is amacli onu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…