Cooler Master HAF 912 Plus Sistem resimleri

Yav hiç olur mu öyle şey en büyük monitör her zaman daha iyidir, mesela bu iki resme bakınca hangisi daha zevk verici görünüyor? :D

Brents_Setup_2__JPG_640x640_q85.jpg
Acer_23_inch_S231HL_LED_Monitor_Review_and_War_Inc_Battlezone_Gameplay.jpg

Ama monitör güzel. Bu arada aklıma şöyle bir şey geldi klavyemdeki yön tuşlarını ve WASD tuşunu kırmızıya boyamayı düşünüyorum. :D

Tabi ki 1. resim daha iyi zevk verir lakin ben eşekten ata binmiş gibi oldum. Gözüm açıkçası afalladı biraz umarım alışırım. :)

- - - Güncellendi - - -

Evet arkadaşlar kendi kafamdan Desibel testi yapmış bulunmaktayım. 5 yıllık diz üstü bilgisayarım açık ara farka su motoru gibi.

Çok teşekkürler hocam. Birde aklıma takılan bir soru var bilgisayar kapalıyken, PSU açıkken ekran kartı güç girişinin ışığı sürekli yanıyor bu normal mi ?

Asus ekran kartların da güç girişinin doğru olup olmadığını bildiren bir işaret aslında.
Yeşil yanıyorsa kablo doğru takılı güç geliyor.
Kırmızı ise sorun var.

Bu videodan da anlaşılacağı üzere dönüştürücü çıkıyor kutudan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı