Cooler Master HAF XM vs Cooler Master MasterBox 5

AYBERKB

Kilopat
Makaleler
6
Yer
EDİRNE
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendime yeni bir kasa almak istiyorum. İnternette dolaşırken Cooler Master HAF XM kasasının Hepsiburada.com üzerinde indirim ile satıldığını gördüm. Fiyatı 650 TL'den 399 TL'ye düşmüş. Siteye girdiğim zaman indirimli ürünler kısmına baktım zaman MasterBox 5'i de gördüm. Onun fiyatı 252 TL.
İkisi arasında kararsız kaldım ve sizden yardım istiyorum. MasterBox 5 beyaz olduğu için 1-0 geride başlıyor. Sizin önerileriniz ne olur? Daha uygun fiyata kaliteli kasa varsa tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, kendime yeni bir kasa almak istiyorum. İnternette dolaşırken Cooler Master HAF XM kasasının Hepsiburada.com üzerinde indirim ile satıldığını gördüm. Fiyatı 650 TL'den 399 TL'ye düşmüş. Siteye girdiğim zaman indirimli ürünler kısmına baktım zaman MasterBox 5'i de gördüm. Onun fiyatı 252 TL.
İkisi arasında kararsız kaldım ve sizden yardım istiyorum. MasterBox 5 beyaz olduğu için 1-0 geride başlıyor. Sizin önerileriniz ne olur? Daha uygun fiyata kaliteli kasa varsa tavsiyelere açığım.

Beyaz olan daha tatlı duruyor bence ama sana RGB bir kasa önerebilirim.

Dark R30 4 X Türbin Rgb Fanlı 3 Cam Panel Kumandalı Oyuncu Kasa - n11.com Hem şekli şemali yerinde hem de güzel.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Çarşamba gecesi Cooler Master HAF XM sipariş ettim ve az önce elime ulaştı. Tekrardan kasa öneren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Kasanın incelemesini üniversite sınavlarından sonra yapacağım. Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı