Cooler Master Hyper 212 Black Edition fan önerisi

Aliexpress'ten fan söylemiştim ben zamanında aigo diye bir marka RGB o fanlar ile kullandım eski sistemde. Bir problem de çıkmamıştı. Ama ne önerirsin dersen birşey diyemem sadece aklımda bulunsun. Bendeki model 212 Evo idi yanlış hatırlamıyorsam.

Hyper 212X var bende de aynı blok zaten sendekiyle, Arctic bionix P120 tavsiye ederim statik basıncı çok kuvvetli bir fan.

RGB'miymiş ışıklandırmaymış çok takılma CPU fanı performanslı ve statik basıncı çok iyi olması lazım.
Hocam doğru diyorsun da bazısı benim gibi performansın yanında görselliğe de baya önem veriyor. Hatta kendimce performans %45 iken görsellik %55 olmasını isterim.

Öneriye göre ayarlıyacağım kendimi 300 TL şimdilik diyelim
Haklısın o konua bir şey diyemem herkesin zevki tercihi farklı, ona göre tercih yapması daha uygun olur.
Bende biraz Rgb olsun istiyorum ama hangisi güzel Msi B450 Tomahawks anakarta hangisi olur onu bilmiyorum
Hocam aynı soğutmayı bende almayı planlıyorum tavsiye eder misin?
İşlemci: R5 3600
Anakart: Gigabyte B450M S2H
Zamanında şöyle bir konu açmıştım.

Kasa Thermaltake G33 Commander ve Cooler Master Hyper 212 Black Edition aldım
işlemcim 85 dereceden 65 dereceye düştü tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı