Cooler Master Hyper H412r CS2'de 75 derece normal mi?

Vaorex

Centipat
Merhaba, başlıkta bahsettiğim soğutucuyu sistemime taktım. Ryzen 5 5600 işlemci RTX 4060 ekran kartına sahibim dün taktığımda soğutucu pek tepki vermemişti 86 derecelerde falandı CS2 performansı olarak daha sonra bugün söküp tekrar kurulum yaptım fakat bugünde 75 derece gördüm bu sıcaklık değerleri normal mi? Pek anlam veremedim stok fanda zaten 85-86 görüyordum soğutucunun bu denli işlevsiz kalması bana garip geldi eğer soğutucu kaynaklı bir problemse iade edeceğim fikri olan var mı?

Macun az veya fazla sürülmüş veya macun kötü. Fakat macunun kötülüğü en son sebeptir her zaman. Kötü macun bile olsa daha çok fark ettirir. O yüzden youtube 'dan bakarak örnek miktara göre sürün.

Ne kadara aldınız hocam 1500 veya 1600 ise pearless Assassin alabilirsiniz iade edip.

Ben uyguna aldım hocam 800 TL'ye falan geldi bana o yüzden çok iade etmek istemedim ama böyle olacaksa pek mantıklı değil sanırım soba gibi çalışıyor tabiri caizse o kadar da uğraştırdı beni montaj için.

Macun az veya fazla sürülmüş veya macun kötü. Fakat macunun kötülüğü en son sebeptir her zaman. Kötü macun bile olsa daha çok fark ettirir. O yüzden YouTube'dan bakarak örnek miktara göre sürün.

Macun miktarında ve macunda bir sıkıntı yok MasterGel Pro kutu içerisinden çıkan macun ben de bunu kullandım o kadar da kötü bir macun değil yani miktar olarak da doğru miktarda kullanıldı fazla sürülmedi.

Bu arada stres test yapmıştım 5 dakikalık böyle bir sonuç aldım.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    36,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Hocam, CS2 ve Valorant gibi oyunlar işlemci temelli oyunlar oldukları için işlemcinizin ısınması kadar normal bir şey yok. Hele bu havalarda ısınmazsa o sistemde sorun vardır🤣

Hocam, CS2 ve Valorant gibi oyunlar işlemci temelli oyunlar oldukları için işlemcinizin ısınması kadar normal bir şey yok. Hele bu havalarda ısınmazsa o sistemde sorun vardır🤣

Evet bunun farkındayım da soğutucu takınca insan güzel bir dönüş bekliyor tabii benim mi beklentim fazlaydı acaba bilemedim :D eğer anormal bir sıcaklıksa ürünü iade edeceğim ondan soruyorum iki gündür yıldırdı beni :D

Akıllara gelen o malum vine:
-"Fişe takmamış ketılı ısıtmıyor diyor. Isıtırsa a.. o ketılın" diye. 🤣🤣🤣🤣

Evet bunun farkındayım da soğutucu takınca insan güzel bir dönüş bekliyor tabii benim mi beklentim fazlaydı acaba bilemedim :D eğer anormal bir sıcaklıksa ürünü iade edeceğim ondan soruyorum iki gündür yıldırdı beni :D

Hocam kasanın hava alması veyahut hava alsa bile sirkülasyonu önemli bu hususta. YouTube'da 1080p de -imkan varsa 4K- kaç derecelerde ya da farklı oyunlarda onlara da bakmak gerekiyor.

Akıllara gelen o malum vine:
-"Fişe takmamış ketılı ısıtmıyor diyor. Isıtırsa a. O ketılın" diye. 🤣🤣🤣🤣

Hocam kasanın hava alması veyahut hava alsa bile sirkülasyonu önemli bu hususta. YouTube'da 1080p de -imkan varsa 4K- kaç derecelerde ya da farklı oyunlarda onlara da bakmak gerekiyor.

Yok yok o kadar basit hatalar yapmadım ama belki de dediğin gibi kasadan dolayı olabilir GTA 5 oynadım biraz orada 65 derecelerdeydi ama uzun süre oynamadım. Video testleri yapmadım onlara da bakayım birazdan yazarım buraya. Bir de GoW oyununda sıcaklık durumuna bakacağım.

Yok yok o kadar basit hatalar yapmadım ama belki de dediğin gibi kasadan dolayı olabilir GTA 5 oynadım biraz orada 65 derecelerdeydi ama uzun süre oynamadım. Video testleri yapmadım onlara da bakayım birazdan yazarım buraya. Bir de GoW oyununda sıcaklık durumuna bakacağım.
Merakla sonuçları bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı