Çünkü fanları 15 yıllık dizel Fiat motorundan bile sesli.
Extra fan niye hocam zaten fanlı gelmiyor mu ayrıca RGB arada bir açarım diye 100 lira extra vereyim sıkıntı yokSorunsuz sığacaktır ancak o soğutucuyu önermem. SE-224-XT al, yanına bir de Air Blazer al aynı paraya daha iyi soğutman oluyor. Air Blazer pahalı geldiyse XF-12025 ARGB de alabilirsin.
1 fanlı soğutucuya 400 vermek yerine 2 fanlı haline 400 TL veriyorsun çünkü. Bu arada aynı ürün.Extra fan niye hocam zaten fanlı gelmiyor mu ayrıca RGB arada bir açarım diye 100 lira extra vereyim sıkıntı yok3x Corsair fan düşünüyorum kasanın üstüne egzoza bir de yani fanlar için kararımı vermiştim.
Gece ağırlıklı PC’de olacağım için ne kadar az fan o kadar iyi diye düşünüyorum (yanlış gelebilir) ama sessiz olması için 2 önde 2 radyatör 1 egzoz olmak üzere toplam 5 adet kullanacağım. Fan sayısı yükseldikçe ses yapar diye korkmuyorum değil. İ5 10400-F işlemci zaten 400 liraya olan tek fanlı sadece RGB için arada açıp kapatırım sıkıldıkça yani fazla ısınacağını sanmıyorum grafik işlemciside yok üstelik. 400 olanı alacağım gibi tek fanlı olsa da olur yeterli olur diye düşünmekteyim1 fanlı soğutucuya 400 vermek yerine 2 fanlı haline 400 TL veriyorsun çünkü. Bu arada aynı ürün.
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
ID-COOLING XF-12025 ARGB Snow 4Pin PWM 120mm Kasa Fanı Fiyat
ID-COOLING XF-12025 ARGB Snow 4Pin PWM 120mm Kasa Fanı uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
O fan satılığa çıkacak mı? Çıkacaksa LL120 yerine alınabilir.fazla ısınacağını sanmıyorum grafik işlemciside yok üstelik. 400 olanı alacağım gibi tek fanlı olsa da olur yeterli olur diye düşünmekteyim
Edit: Corsair LL120 3x kit düşünüyordum yeni çıkacak olan Rog Strix XF 120 fanlar beklenmeli mi? ROG STRIX XF 120 @BerkayZ87
Yakında yazıyor zaten ekran kartı piyasası malüm, 3x Rog Strix fanı mı almalıyım 2 radyatöre 1 egzoz için?O fan satılığa çıkacak mı? Çıkacaksa LL120 yerine alınabilir.
Kasanıza da takabilirsiniz. Statik basınç değeri yüksek olduğu için öyle demiştir. Statik basınç değeri sıvı soğutma radyatörlerinde ne kadar fazlaysa o kadar iyi ya, o yüzden.Yakında yazıyor zaten ekran kartı piyasası malüm, 3x Rog Strix fanı mı almalıyım 2 radyatöre 1 egzoz için?
Radyatör fanı dedi kasa için kullansam 3x alıp tam performans alamaz mıyım anlayamadım @BerkayZ87
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.