Cooler Master I71C 120MM vs ID Cooling DK-03i RGB

Sorunsuz sığacaktır ancak o soğutucuyu önermem. SE-224-XT al, yanına bir de Air Blazer al aynı paraya daha iyi soğutman oluyor. Air Blazer pahalı geldiyse XF-12025 ARGB de alabilirsin.

Sorunsuz sığacaktır ancak o soğutucuyu önermem. SE-224-XT al, yanına bir de Air Blazer al aynı paraya daha iyi soğutman oluyor. Air Blazer pahalı geldiyse XF-12025 ARGB de alabilirsin.
Extra fan niye hocam zaten fanlı gelmiyor mu ayrıca RGB arada bir açarım diye 100 lira extra vereyim sıkıntı yok🙂 3x Corsair fan düşünüyorum kasanın üstüne egzoza bir de yani fanlar için kararımı vermiştim.

Extra fan niye hocam zaten fanlı gelmiyor mu ayrıca RGB arada bir açarım diye 100 lira extra vereyim sıkıntı yok🙂 3x Corsair fan düşünüyorum kasanın üstüne egzoza bir de yani fanlar için kararımı vermiştim.
1 fanlı soğutucuya 400 vermek yerine 2 fanlı haline 400 TL veriyorsun çünkü. Bu arada aynı ürün.

1 fanlı soğutucuya 400 vermek yerine 2 fanlı haline 400 TL veriyorsun çünkü. Bu arada aynı ürün.

Gece ağırlıklı PC’de olacağım için ne kadar az fan o kadar iyi diye düşünüyorum (yanlış gelebilir) ama sessiz olması için 2 önde 2 radyatör 1 egzoz olmak üzere toplam 5 adet kullanacağım. Fan sayısı yükseldikçe ses yapar diye korkmuyorum değil. İ5 10400-F işlemci zaten 400 liraya olan tek fanlı sadece RGB için arada açıp kapatırım sıkıldıkça yani fazla ısınacağını sanmıyorum grafik işlemciside yok üstelik. 400 olanı alacağım gibi tek fanlı olsa da olur yeterli olur diye düşünmekteyim🙂
Edit: Corsair LL120 3x kit düşünüyordum yeni çıkacak olan Rog Strix XF 120 fanlar beklenmeli mi? ROG STRIX XF 120 @BerkayZ87

fazla ısınacağını sanmıyorum grafik işlemciside yok üstelik. 400 olanı alacağım gibi tek fanlı olsa da olur yeterli olur diye düşünmekteyim🙂
Edit: Corsair LL120 3x kit düşünüyordum yeni çıkacak olan Rog Strix XF 120 fanlar beklenmeli mi? ROG STRIX XF 120 @BerkayZ87
O fan satılığa çıkacak mı? Çıkacaksa LL120 yerine alınabilir.

O fan satılığa çıkacak mı? Çıkacaksa LL120 yerine alınabilir.
Yakında yazıyor zaten ekran kartı piyasası malüm, 3x Rog Strix fanı mı almalıyım 2 radyatöre 1 egzoz için?
Radyatör fanı dedi kasa için kullansam 3x alıp tam performans alamaz mıyım anlayamadım @BerkayZ87

Dosya Ekleri

• 866AD0DC-A435-4B4C-99BE-09831E990CAD.png
    866AD0DC-A435-4B4C-99BE-09831E990CAD.png
    369,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Yakında yazıyor zaten ekran kartı piyasası malüm, 3x Rog Strix fanı mı almalıyım 2 radyatöre 1 egzoz için?
Radyatör fanı dedi kasa için kullansam 3x alıp tam performans alamaz mıyım anlayamadım @BerkayZ87
Kasanıza da takabilirsiniz. Statik basınç değeri yüksek olduğu için öyle demiştir. Statik basınç değeri sıvı soğutma radyatörlerinde ne kadar fazlaysa o kadar iyi ya, o yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı