Cooler Master Masterbox MB511 650W vs. Thermaltake V200 600W

Bu iki kasa arasında MB511. Bende aynı kasayı kullanıyorum fanlar evet biraz sesli. Esas sorun PSU dahil şekilde alacaksanız COİL WHİNE sorunuda ortaya çıkıyor. Bunları test edip ona göre alın.

Bütçe nedir? @55superx size de kırıldım, o kadar yardımcı olmaya çalışırken bi' mesajlarımı beğenmediniz (!)
Bütçe 1000 TL bu 2 kasa arasında kaldım.
Bu iki kasa arasında MB511. Bende aynı kasayı kullanıyorum fanlar evet biraz sesli. Esas sorun PSU dahil şekilde alacaksanız COİL WHİNE sorunuda ortaya çıkıyor. Bunları test edip ona göre alın.
Benim için ses fazla önemli değil. Önemli olan kasanın içi az da olsa soğusun yeter. Cooler Master masterbox MB520de alabilirim yeterki kasa soğusun.

Bütçe 1000 TL bu 2 kasa arasında kaldım.

Benim için ses fazla önemli değil. Önemli olan kasanın içi az da olsa soğusun yeter. Cooler Master masterbox MB520de alabilirim yeterki kasa soğusun.
MB520 ön tarafı akrilik yanlardan hava alıyor. MB511 daha iyi ve soğutma konusunda sorun yaşamazsınız. Zira ön tarafı komple MESH panel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı