Cooler Master olanı elemem için markasının Cooler Master olması yetti. V200 modelin de önü çok kapalı. Bence alternatif başka modellere yönelin.Arkadaşlar sizce hangi kasayı almalıyım ve neden almalıyım, bunları cevaplarsanız çok sevinirim.
Onu gözden kaçırmışım normalde kendi konularımda tüm cevap yazanlara beğeni atarımBütçe nedir? @55superx size de kırıldım, o kadar yardımcı olmaya çalışırken bi' mesajlarımı beğenmediniz (!)
Bütçe 1000 TL bu 2 kasa arasında kaldım.Bütçe nedir? @55superx size de kırıldım, o kadar yardımcı olmaya çalışırken bi' mesajlarımı beğenmediniz (!)
Benim için ses fazla önemli değil. Önemli olan kasanın içi az da olsa soğusun yeter. Cooler Master masterbox MB520de alabilirim yeterki kasa soğusun.Bu iki kasa arasında MB511. Bende aynı kasayı kullanıyorum fanlar evet biraz sesli. Esas sorun PSU dahil şekilde alacaksanız COİL WHİNE sorunuda ortaya çıkıyor. Bunları test edip ona göre alın.
MB520 ön tarafı akrilik yanlardan hava alıyor. MB511 daha iyi ve soğutma konusunda sorun yaşamazsınız. Zira ön tarafı komple MESH panel.Bütçe 1000 TL bu 2 kasa arasında kaldım.
Benim için ses fazla önemli değil. Önemli olan kasanın içi az da olsa soğusun yeter. Cooler Master masterbox MB520de alabilirim yeterki kasa soğusun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.