Cooler Master MasterCase 5 Kırmızı modlama

Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Merhaba arkadaşlar. Ben aşağıdaki sistemi Amazon'dan almayı düşünüyorum. Ancak sistemimin en iyi şekilde görünmesini istiyorum. Böyle veya böyle bir modlama yapmayı elbette istemiyorum. Sadece şık ve güzel bir şekilde görünmesini istiyorum. Sistem parçaları için asla yorum istemiyorum çünkü tüm ihtiyaçlarıma göre bir sistem topladım. Sadece kasanın daha güzel görünmesini istiyorum. Kırmızı rengi çok sevdiğim için ve sistemin canavar gibi olduğunu temsil etmesi için kırmızı istiyorum. Aşağıdaki fotoğraftakine benzer bir şekilde olmasını istiyorum. Tabii ekran kartını o şekile getirebileceğimi sanmıyorum. Ancak 100-200TL'lik bir bütçe ile bu sisteme buna benzer bir modlama yapabilir miyim? Eğer yapabilirsem neler almam gerekir. Eğer zamanınız varsa linkler atıp yardımcı olursanız sevinirim. Bir de ben bu kasaya sistemin içini gösteren bir camlı yan kapak bulabilir miyim? Eğer bulabilirsem link atarsanız sevinirim. Son bir sorum daha var. Sıvı soğutmayı fansız bir şekilde Corsair Hydro H100 seçtim. Buna modlu ve modsuz fanlar gerekir mi ve gerekirse önerileriniz nelerdir?
İ5 6600K, MSI Z170 Gaming M7, MSI R9 390, Samsung 850 Evo 500GB SSD, Crucial Ballistix Elite 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2666MHz CL16 XMP RAM, Cooler Master MasterCase 5 (Pro değil), Cooler Master G750M, Corsair Hydro H100 CPU Sıvı Soğutma
@BilgisayarKurdu, @Recep Baltaş, @Ali Güngör, @er36po

Dosya Ekleri

• Mastercase Pro 5.JPG
    Mastercase Pro 5.JPG
    263 KB · Görüntüleme: 894
Dediğiniz mod olayı yapılabilecek bir mod. Ancak bu fiyata biraz zor.
Benim isteğim aslında siyah-kırmızı kablolar, kırmızı led ve cam aslında. Sonradan ise bütçeyi arttırıp kasanın dışını kırmızıya modlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir sorum olacak. Ben Amazon'dan kabloları aldığımda 15$ tanesi olacak şekilde alabiliyorum. Türkiye'den aynı sağlamlıkta daha ucuzunu bulabilir miyim?
@er36po hocam konu etiketlenme sorununuz devam ediyor sanırım. Sizi unutmadım :).

Modifiye Malzemecisi - Modifiye Malzemecisi Burası tam sana göre ama led istiyorsan en iyisi şu: Deep Cool Rgbcolored 12V DC Power Kablo 4Pin Konektör Fiyatı

Ama şu bi gerçek ki kasan benim ki gibi pro olsa işe yarardı. Ama sende yan cam yok o nedenle bunların bi önemi yok.
İşte yanına cam kapak arıyorum. Recep ve Ali abi 9000TL sistem toplarken cam kapak takılabileceğini söylemişti. Eğer yan cam bulursam çok iyi olacak. Yardımınız için teşekkür ederim.

Kasayı sen sat pro modelini al daha karlı çıkarsın. O yan tarafa pleksi yapmak sana çok daha pahalıya patlar. En fazla o kasaya ışıklı fan takabilirsin.
Daha kasayı almadım. Almadan önce her şeyi soruyorum ki sonradan sıkıntı çıkarmasın. Aslında dediğinizde haksız değilsiniz ancak Amazon'dan alacağım ve bir arkadaş yurtdışından getirecek. Pro ile bu modelin arasında 60-80TL'ye yakın bir para var ve cam alınca aradaki fark kapanıyor. Ancak bütçeme göre şuan Pro alırsam Z170A Gaming M7 yerine M5 almış olurum ve M7 almayı çok istiyorum çünkü M7 olduğunu belli ediyor USB portlarının üstünde. Şuan çok kararsızım. Mastercase 5'in Pro olan modelden en önemli farkı 2 tane tutma kolu olması ve kasayı taşırken bu bana fazlasıyla yarayacaktır.
Bir sorum daha olacak. Ben bu kasaya ileride custom sıvı soğutma sistemi kurabilir miyim rahatça? Gelecekte elimde çok iyi bir bütçe olabilir çünkü (2 yıl).
099035301c5a5ce32a55e7c86093107a.jpg

Kırmızı siyah kabloları SilverStone marka alabilirsin Türkiye'den. Kolay bulunuyor. Ya da Aliexpress' te çokça çeşit var ve gayet ucuz. Ledler zaten heryerde bulunuyor. Kasayı da esnek ve kaliteli olan sprey boyalar vardı. Onlardan alıp kendin de boyayabilirsin. Mat ve koyu bir kırmızı çok yakışır. Ama 3-5 tl olanlardan alma. Hemen dökülür.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı