Daha fazla
- Meslek
- Öğrencilik
Merhaba arkadaşlar. Ben aşağıdaki sistemi Amazon'dan almayı düşünüyorum. Ancak sistemimin en iyi şekilde görünmesini istiyorum. Böyle veya böyle bir modlama yapmayı elbette istemiyorum. Sadece şık ve güzel bir şekilde görünmesini istiyorum. Sistem parçaları için asla yorum istemiyorum çünkü tüm ihtiyaçlarıma göre bir sistem topladım. Sadece kasanın daha güzel görünmesini istiyorum. Kırmızı rengi çok sevdiğim için ve sistemin canavar gibi olduğunu temsil etmesi için kırmızı istiyorum. Aşağıdaki fotoğraftakine benzer bir şekilde olmasını istiyorum. Tabii ekran kartını o şekile getirebileceğimi sanmıyorum. Ancak 100-200TL'lik bir bütçe ile bu sisteme buna benzer bir modlama yapabilir miyim? Eğer yapabilirsem neler almam gerekir. Eğer zamanınız varsa linkler atıp yardımcı olursanız sevinirim. Bir de ben bu kasaya sistemin içini gösteren bir camlı yan kapak bulabilir miyim? Eğer bulabilirsem link atarsanız sevinirim. Son bir sorum daha var. Sıvı soğutmayı fansız bir şekilde Corsair Hydro H100 seçtim. Buna modlu ve modsuz fanlar gerekir mi ve gerekirse önerileriniz nelerdir?
İ5 6600K, MSI Z170 Gaming M7, MSI R9 390, Samsung 850 Evo 500GB SSD, Crucial Ballistix Elite 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2666MHz CL16 XMP RAM, Cooler Master MasterCase 5 (Pro değil), Cooler Master G750M, Corsair Hydro H100 CPU Sıvı Soğutma
@BilgisayarKurdu, @Recep Baltaş, @Ali Güngör, @er36po
İ5 6600K, MSI Z170 Gaming M7, MSI R9 390, Samsung 850 Evo 500GB SSD, Crucial Ballistix Elite 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2666MHz CL16 XMP RAM, Cooler Master MasterCase 5 (Pro değil), Cooler Master G750M, Corsair Hydro H100 CPU Sıvı Soğutma
@BilgisayarKurdu, @Recep Baltaş, @Ali Güngör, @er36po