Cooler Master MasterCase 5 Kırmızı modlama

Kırmızı siyah kabloları SilverStone marka alabilirsin Türkiye'den. Kolay bulunuyor. Ya da Aliexpress' te çokça çeşit var ve gayet ucuz. Ledler zaten heryerde bulunuyor. Kasayı da esnek ve kaliteli olan sprey boyalar vardı. Onlardan alıp kendin de boyayabilirsin. Mat ve koyu bir kırmızı çok yakışır. Ama 3-5 tl olanlardan alma. Hemen dökülür.

Hmm yardımınız için teşekkür ederim. Mat ve koyu bir kırmızı derken nasıl bir boya alırdınız siz olsanız? Kasanın parçasını söküp boyamak aslında dediğiniz gibi mantıklı ancak ona uygun sprey boyalar nasıl olur bilemiyorum.
Kablo konusunda ise ucuz olanı almak mantıklı mıdır? Ve Sleeve yapmak denen bir olay varmış. O ne oluyor acaba? Siyah kablonun dışı kırmızı mı oluyor? Ve güç kaynağının kendi orijinal kablosuna sleeve mi yaptırmalıyım yoksa yeni kablo mu almalıyım?

Hmm yardımınız için teşekkür ederim. Mat ve koyu bir kırmızı derken nasıl bir boya alırdınız siz olsanız? Kasanın parçasını söküp boyamak aslında dediğiniz gibi mantıklı ancak ona uygun sprey boyalar nasıl olur bilemiyorum.
Kablo konusunda ise ucuz olanı almak mantıklı mıdır? Ve Sleeve yapmak denen bir olay varmış. O ne oluyor acaba? Siyah kablonun dışı kırmızı mı oluyor? Ve güç kaynağının kendi orijinal kablosuna sleeve mi yaptırmalıyım yoksa yeni kablo mu almalıyım?
Sleeve yapmaya gerek yok. Aldığınız kablo kendinden sleeve olacak zaten. Direk yeni kablo alın. Boşuna uğraşmayın. Ben sizin yerinizde olsam. NZXT marka bir kasa alırdım. S340, H440, N450 modellerine bakabilirsiniz.(Ben de MasterCase 5 almayı düşünüyordum bu kasaları görünce aşık oldum.:D) MasterCase 5 'den daha kalitelidir. Yakın zamanda Türkiye' de satışı da başladı. Yurtdışına yakın fiyatlar var. Bakmanızı öneririm.

Sleeve yapmaya gerek yok. Aldığınız kablo kendinden sleeve olacak zaten. Direk yeni kablo alın. Boşuna uğraşmayın. Ben sizin yerinizde olsam. NZXT marka bir kasa alırdım. S340, H440, N450 modellerine bakabilirsiniz.(Ben de MasterCase 5 almayı düşünüyordum bu kasaları görünce aşık oldum.:D) MasterCase 5 'den daha kalitelidir. Yakın zamanda Türkiye' de satışı da başladı. Yurtdışına yakın fiyatlar var. Bakmanızı öneririm.
Evet gerçekten çok güzel kasalar ancak S340'ın siyah-kırmızı olan modelini çok beğendim. Diğerlerini beğenemedim maalesef. S340'ı görünce Mastercase 5 dede kasası gibi gelmeye başladı gözüme. Peki bu kasaya hangi parçaları önerirsiniz (Fan gibi)?

Diğerlerini nasıl beğenmediniz. Çok güzel kasalar.:) S340 için Sleeve kablolar, Corsair AF120 Led fan, herhangi bir Led kit tavsiye ederim. Gerisi size kalmış. Ama MasterCase 5 alacak paranız varsa H440(kırmızı-siyah ya da beyaz) veya N450(kırmızı-siyah) alın bence. Kendim de S340 alacağım. Ama sırf H440 için bütçeyi artırmayı planlıyorum.:D

Diğerlerini nasıl beğenmediniz. Çok güzel kasalar.:) S340 için Sleeve kablolar, Corsair AF120 Led fan, herhangi bir Led kit tavsiye ederim. Gerisi size kalmış. Ama MasterCase 5 alacak paranız varsa H440(kırmızı-siyah ya da beyaz) veya N450(kırmızı-siyah) alın bence. Kendim de S340 alacağım. Ama sırf H440 için bütçeyi artırmayı planlıyorum.:D
Maalesef beğenemedim. S340'ın sadeliği çok hoşuma gitti.
Yukarıda bir arkadaş Deep Cool Led linki vermiş. Büyük ihtimalle onu alacağım.
Fanlar ise önceden de aklımdaydı ve ikili bir şekilde alacağım.
Ekteki resimde kasanın tepe kısmından anlaşılacağı gibi Pro modelini koymuşsun. Bu kasa geliştirilebilir bir kasa yani hariçten parçalarını satın alma imkanı var ama şimdilik bu mümkün değil. Eğer öyle olursa sonradan plexi cam alabilirsin.
NZXT S340 almaya karar verdim. Ancak ekran kartında kararsız kaldım. Bütçeyi zorlayıp 100TL vererek sırf görünüş için MSI mı almalıyım yoksa Gigabyte G1 R9 390 mı almalıyım? Hangisi bu kasaya daha çok yakışır?

Maalesef beğenemedim. S340'ın sadeliği çok hoşuma gitti.
Yukarıda bir arkadaş Deep Cool Led linki vermiş. Büyük ihtimalle onu alacağım.
Fanlar ise önceden de aklımdaydı ve ikili bir şekilde alacağım.

NZXT S340 almaya karar verdim. Ancak ekran kartında kararsız kaldım. Bütçeyi zorlayıp 100TL vererek sırf görünüş için MSI mı almalıyım yoksa Gigabyte G1 R9 390 mı almalıyım? Hangisi bu kasaya daha çok yakışır?
Msi.:D

Custom soğutma yapacaksan bu kasalardan daha iyisini bulamazsın. İki renk mevcut ya siyah ya fıstık yeşili.
Thermaltake Core P5 Middle Tower USB 3.0 Kasa - CA-1E7-00M1WN-00
Thermaltake Core P5 Green Edition Mid Tower - Gaming Case
Evet dediğiniz kasa çok güzel ancak en az 2 yıl sonra yapma şansım var. Bu yüzden kasamın 2-3 yıl kötü görünüp çıplak durmasını istemiyorum maalesef :(. Şuan aklımdaki tek soru Gaming M5 mi yoksa M7 mi diye ama M7 çok daha güzel duruyor diye onu seçtim.
Corsair AF120 fanlar çok ses yapar mı? Corsair Hydro H100'e takılmalı mı (İçinde yok benim alacağımda çünkü)?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı