Cooler Master Masterkeys Lite L Combo İnceleme

Klavyeyi tek almak için: Cooler Master MasterKeys Lite RGB Memchanical Oyuncu Klavyesi - Türkçe

Hayırlı olsun hocam. Set on numara olmuş gerçekten.
Çok teşekkür ederim hocam daha iyisi sizin olsun. Cooler Master son dönemler de gerçekten çok iyi işler çıkartıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Bugün Cooler Master yetkililerinden aldığım bir haberi sizinle paylaşmak istedim. Cooler Master yetkilileri öğrencileri düşünerek hem yaz tatillerini iyi geçirmek, hemde oyunlarını yeni ekipmanlarla keyif alarak oynamak adına karne hediyesi indirimi uygulamış bulunmakta. İndirim 2-16 haziran 2017 tarihine kadar geçerlidir. Alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Gerekli linkleri aşağıya ekliyorum bir sorunuz olursa kanal dan yazabilirsiniz.

Fiyat listesi ve ürünler tam gözükmemiş olabilir tekrar ekliyorum düzgün halini:

Linkler:

https://www.itopya.com/

Bilgisayar, Notebook, Nokia, Laptop, ipod, i-pod, Hafıza kartı, alışveriş, sitesi, cep telefonu, Online Alışveriş

Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi Hepsiburada.com

Cooler Master Türkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun, güzel inceleme.

Kaliteli duruyor ama çok pahalı. Hayırlı olsun.

Kaliteli duruyor ama çok pahalı. Hayırlı olsun.
Evet ürün gerçekten kaliteli. Bu özelliklere göre inan gayet iyi fiyatı. Diğer markalarla karşılaştırıldığında bu özellikte ve kalitede aynı fiyata ürün bulmak çok zor. Teşekkürler daha iyisi sizin olsun.

Şuan kullandığım üründür kendisi. Tavsiye ederim alacaklar için. Gerçekten çok iyi bir ürün.

Bende de Thermaltake Esports Commander var...almadan önce bu ikisi arasında kalmıştım ama Commanderi seçmiştim CM de kaliteli zaten bilen bilir markayı

Ürün güzel benimde incelediğim bir ürün. Fiyatı da oldukça makul kalitesine göre. Emeğinize sağlık ama maalesef incelemeyi yetersiz buldum.

Ürün güzel benimde incelediğim bir ürün. Fiyatı da oldukça makul kalitesine göre. Emeğinize sağlık ama maalesef incelemeyi yetersiz buldum.
Merhaba güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Ürünü elimden geldiği kadar tanıtmaya çalıştım. Eksik gördüğünüz kısımları benimle paylaşırsanız sevinirim. Yeni yapacağım ürün incelemelerinde aynı hataları tekrarlamamak adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…