Cooler Master MB511 vs Dark Guardian

Bütçe
400-550
MB511 zaten o paraya alamazsınız ama onunla ufak bir karşılaştırma yapmak gerekirse daha iyi bir hava akışına sahip.

Dark Guardian ile karşılaştırma yaparsak malzeme kalitesi bile yeterli bence. Malzeme kalitesi olarak Dark kasalar iyi değil.
Ben 2 gün önce MB 511 kasa sipariş ettim. İade edip Phanteks olanı almalı mıyım sizce?

Ben 2 gün önce MB 511 kasa sipariş ettim. İade edip Phanteks olanı almalı mıyım sizce?
Gerek yok öyle bir şeye arkadaşın bütçesine uyan bu model ha yanlış anlamayın Phanteks kaliteli bir kasa 3 adet ARGB fan ile gelen versiyonu 900 TL. İade ile uğraşmayın kısaca değmez MB511 güzel bir kasa.

Gerek yok öyle bir şeye arkadaşın bütçesine uyan bu model ha yanlış anlamayın Phanteks kaliteli bir kasa 3 adet ARGB fan ile gelen versiyonu 900 TL. İade ile uğraşmayın kısaca değmez MB511 güzel bir kasa.
Daha kargoya verilmemiş yani iptal etmem kolay Phanteks malzeme kalitesi olarak nasıl? CM Corsair kalitesi var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı