Cooler Master MH530 vs Arctis 3

TehSparrow

Kilopat
Uzun süredir kulaklık arıyorum. Bu iki kulaklığa rastladım. Genellikler oyun oynuyorum. Oynadığım oyunlar Rocket League, CSGO, PUBG ve dahası. Bu tür oyunlar için hangi kulaklığı önerirsiniz?
Şahsen ben pek fazla müzik dinlemiyorum.

Çoğunluk müzik dinleyenler için MH530, oyun oynayanlar için Arctis 3'ü önermiş. Peki siz hangisini önerirsiniz?

Yakın fiyat aralığında kulaklık önerebilirsiniz ama bu kulaklıkların üstünde olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir kulaklık arıyorum. Bu iki kulaklığa rastladım. Genellikler oyun oynuyorum. Oynadığım oyunlar Rocket League, CSGO, PUBG ve dahası. Bu tür oyunlar için hangi kulaklığı önerirsiniz?
Şahsen ben pek fazla müzik dinlemiyorum.

Çoğunluk müzik dinleyenler için MH530, oyun oynayanlar için Arctis 3'ü önermiş. Peki siz hangisini önerirsiniz?

Yakın fiyat aralığında kulaklık önerebilirsiniz ama bu kulaklıkların üstünde olmasın.
MH530 oyunlarda da iyi performans gösterecektir, tavsiye ederim.
Alternatif: Corsair Hs50 Stereo Oyuncu Kulaklığı Carbon Gri - n11.com

Ben MH530 kullanıyorum. Oyun oynarken, müzik dinlerken, film izlerken performansından oldukça memnunum. Mikrofonu da oldukça iyi, şimdiye kadar hiç şikayet almadım konuşurken. Eksi yönü olarak kulaklık biraz ağır onu söylemem gerek. Ancak malzeme kalitesi olarak oldukça iyi ve hissiyatı güzel.

Ben MH530 kullanıyorum. Oyun oynarken, müzik dinlerken, film izlerken performansından oldukça memnunum. Mikrofonu da oldukça iyi, şimdiye kadar hiç şikayet almadım konuşurken. Eksi yönü olarak kulaklık biraz ağır onu söylemem gerek. Ancak malzeme kalitesi olarak oldukça iyi ve hissiyatı güzel.
İki kulaklığın da altında kalır kalitesi.
Ben HS50 ve MH530 arasında kaldım cs pubg vs bu oyunlar için hangisi daha iyi olur? Aldığımda keşke şunu alsaydım demek istemiyorum. Müzik fazla önemli değil. Küçük bir kafa yapım var. Cevaplarınızı bekliyorum :)

Ben HS50 ve MH530 arasında kaldım cs pubg vs bu oyunlar için hangisi daha iyi olur? Aldığımda keşke şunu alsaydım demek istemiyorum. Müzik fazla önemli değil. Küçük bir kafa yapım var. Cevaplarınızı bekliyorum :)
İmzamdaki steam linkinden de göreceğiniz üzere 720 saat PUBG, 1250 saat CSGO sürem var. Bir gün bile ses kasmada problem yaşamadım. Bu fiyat bandında alacağınız hiçbir kulaklık sizi üzmeyecektir ancak MH530 oyunun yanı sıra müzikte de oldukça başarılı olduğu için tercihimi bu yönde yapmıştım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı