Cooler Master ML240L RGB pompa sesi

1 saat çalıştır %100'de ve sonuca bakalım. 1 saat %100'de çalışınca bozulan pompa yapmışlarsa sıkıntı o zaman başlıyor.
Radyatörü üste monte edebiliyorsan et.
O zaman ramlere temas ediyordu hocam.Bir süre öyle kullandıktan sonra ön tarafa aldım radyatörü.Biraz önce pc'yi kapattım.Yarın alırım %100'e.
Her zaman %100 çalıştır. 1 saatlik stress testini ac ve bırak.
Stress tesi canını okuyor pc'nin yapmayı düşünmüyorum açıkçası.Battlefield 1 Multiplayer'da denerim,o daha sıcak geliyor.O da işlemciye bir hayli yüklenen bir oyun çünkü.

Son düzenleme:
Bildirim geldi ama ben her zaman aktif olamıyorum. PSU soketinden ses falan gelmiyorsa sıkıntı yok. Ne kadar itebiliyorsanız itin. Dibine kadar girmiyor zaten bende de.

Hocam merhaba, merak ettiğim bir soru var. Bu PSU kablosunu ittirmek onu içerde tutan şeye zarar verir mi? Lehim mi artık ne varsa, boşluk kalsın istemiyorum o yüzden ara ara ittiriyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

Prizden PSU'ya giden kabloyu iktirsen bir şey olmaz. Ama gerek yok, ne sorun çıkabilir ki.
Hocam bahsettiğim kablo bu,bu kabloyu fazla ittirmek içerde onu tutan şeye veya herhangi bir şeye zarar verir mi diye merak etmiştim.Gerçi bu kablo belli bir güç uygulamadan da yerine giren bir kablo değil,buna dayanıklı olduğunu düşünüyorum.Bugün biraz ileri ittirdim,sanırım biraz boşluk vardı gibi geldi.
20200719_140639.jpg

Hep boşluk var gibi gelir ama sorun yok. İster iktir ister ittirme. Sana kalmış.
Yani bişey olmaz bu ittirmelerle öyle mi hocam?🙂
Hep boşluk var gibi gelir ama sorun yok. İster iktir ister ittirme. Sana kalmış.

Hocam ben 10 gün kadar sonra, 15 günlüğüne tatile gideceğim. Evin elektriğini kestikten sonra kasanın bağlı olduğu prizin düğmesini de kapatmalı mıyım? Yoksa PSU kablosunu ve monitör güç kabloları ile birlikte hepsini prizden çekmeli miyim? Ne önerirsiniz?
@Jang Geum'un Danji Yemeği

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı