Cooler Master mm711 vs Razer DeathAdder V2

Rhulkinator

Kilopat
Katılım
4 Ağustos 2017
Mesajlar
222
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 3 senedir DeathAdder Elite kullanıyorum. Geçen gün sanırım sol tuş bozuldu, biraz sert basılması gerekiyor, tıklayınca mouse titriyor. Uzun süredir başka mouse kullanmadığım için bu mouse yapısına çok alıştım. El ölçülerim 18x9, pençe tipi tutuyorum ve avuç içlerim biraz değiyor. DeathAdder'a alıştığım için V2 modelini tekrar mı satın alsam diye düşündüm ama biraz daha küçük olan mm711 modeli de var aklımda. DeathAdder Elite kullanıp tekrar DeathAdder almak mantıklı mı sizce? V2 modelinde her şeyi değiştirmişler diye biliyorum. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Önerilerinize açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden mantıklı olmasın? İkiside kronik bir problemi olmayın başarılı farelerdir. Yalnız MM711'de satın alacağınız satıcıya 2. seri olup olmadığını sorun.
 
Seçenekler arasına Logitech G305 Lightspeed'i de ekledim. Mediamarkttan gidip almayı düşünüyorum, kargo beklememek için internet fiyatıyla aynı. Diğer iki fareden birini alırsam kargo beklemek zorundayım. Kronik problemi de yokmuş okuduğum kadarıyla.
 
G305'deki switchler için sitesinde 10 milyon tıklama ömrü belirtilmiş. Benim kullandığım Deathadder Elite mouse için 50 milyon yazıyordu. 2.5 senede bozulduğunu göze alırsak G305 daha kısa sürede bozulacak diyebilir miyiz? Yoksa o rakamlar tamamen şans işi mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı