Cooler Master MM830 incelemesi

Merhabalar,

G402'den sonra aldığım tüm fiyaskolardan sonra bu fare ilaç gibi geldi. Ergonomisi, yapısı, kalitesi, şusu busu her şeyiyle benim için ideal fare. Adım adım gidelim.

Ergonomi: Zaten en büyük sorunum buydu. En kaliteli fareleri denesem de biri alçak kalıyor diğeri elime oturmuyordu. Ama MM830 her şeyiyle elime tam olarak oturuyor. Bu yüzden bu kadar sevmiş olabilirim. :D Palm ve Claw tutuşlar için uygun olduğu belirtilmiş. Ben Palm tutuşa sahibim ve gerçekten inanılmaz bir ergonomi. Tam elim için yapılmış. Neyse daha fazla övmeden RGB'ye geçelim.

Aydınlatma: Aydınlatma modları epey özelleştirilebiliyor. Ama çok gerek duymadım. Çoğu zaman hangi modda olduğuna bile bakmadan kullanıyorum. Ama farklı bölgelerde birden fazla bulunan RGB LED'ler farkını belli ediyor kesinlikle. Ayrıca LED'lerin her birini farklı renk dışında farklı modlarda da çalıştırabiliyoruz. Gördüğüm en premium özellik bu oldu sanırım. Ancak DPI ışığı diğerlerine göre çok daha fazla parlıyor. Bu çekimde kamerayı epey etkiliyor. Bir de arka kısımdaki Cooler Master logosu şeklindeki 6 ayrı LED'e farklı renkler verdiğimizde renkler karışıyor. Yani normal aslında. Gökkuşağı gibi modlarda ise sorun yok.

led2.png


led.png


OLED ekran: Hoş bir eklenti. Ancak oyunlarla uyumluluğu şu anlık yok. Umarım gelir. CS:GO'da canımızı görebildiğimiz OLED ekranlara göre biraz daha geliştirilebilir duruyor. Ama yine de çok görülmediği için eksi olarak görmedim. Ekrana AKİF BUBA yazıp bırakıyorum öyle. Hava atmak için çok güzel. :D Ancak bilgisayarı kapatıp açınca PORTAL yazılımını açmazsak OLED ekranda dümdüz bembeyaz ışık yanıyor. Bu da bir diğer eksi. Tabi ufacık bir güncelleme ile düzeltilebilir.

akif buba.jpg


Kablo örgülü yapıya sahip. Altın uçlu USB 2.0. İçi mor ve üstünde Cooler Master logosu var. Hoş bir detay.

usb.png


Sensör olarak PMW 3360 kullanılmış. Sensörle ilgili aşırı detaylı ayarları yazılımdan gerçekleştirebiliyoruz. Çoğunu bilmiyorum bile. O yüzden standart ayarlarda kullanıyorum.

sensör.png


Detaylı inceleme için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı