Cooler Master MWE White 600W vs Thermaltake Smart RGB 600W

Joaquinn

Centipat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
1
Merhabalar, ben yeni bir güç kaynağı için arayışındayım ve karşıma iki ürün çıktı. Cooler Master MWE White 600W ve Thermaltake Smart RGB 600W ikisi de 80+ birinin tek farkı RGB olması gibi duruyor ama benim için en önemli etmen sessizlik. Hangisini alsam daha iyi olur olabildiğince sessiz bir şey istiyorum ve uzun gidip sorun çıkartmayacak bir şey. Yardımınızı bekliyorum <3.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben yeni bir güç kaynağı için arayışındayım ve karşıma iki ürün çıktı. Cooler Master mwe white 600W ve Thermaltake Smart RGB 600W ikisi de 80+ birinin tek farkı RGB olması gibi duruyor ama benim için en önemli etmen sessizlik. Hangisini alsam daha iyi olur olabildiğince sessiz bir şey istiyorum ve uzun gidip sorun çıkartmayacak bir şey. Yardımınızı bekliyorum <3.

Hocam bugüne kadar topladığım üç farklı sistemdede High Power 600W +80 Bronze güç kaynağını kullandım. İmzamdaki sistemde 10+ kere güç kesintisi oldu. Bir günde 3 kere yaşadığımda oldu. Bir kere bana mısın demedi. Gerek kullandığı kapasitörleri, akım koruması ve sessiz çalışan fanı ile çok sevilen ve sevdiğim bir PSU. Öneririm, uygunda fiyatı var bilgin olsun.

Bütçem yüksek dersen bu PSU'nun 600 Watt Gold sertifikasını öneririm. Yurt dışında +8 yıl garanti veriliyor bu ürünlere ama ülkemizdeki elektrik verimsizliğiylemi ilgili bilmem ama çok az 5 yılı geçkin garanti veriyor firmalar.
 
Son düzenleme:
Thermaltake Smart RGB 600W
Kesinlikle önermiyorum. İlk satın aldığımda CW sorunu çıktı. Garantiye verdim değiştirdiler. Yeni gelen üründe de CW vardı. Tekrar gönderdim değişmesi için. Ürünü değiştirip yeniden gönderdiler ve hala CW vardı. Artık göndermedim ama virüs meselesi ortadan kalkınca götürüp iade talebi oluşturacağım.
Ayrıca şu Fan'da bulunan RGB LED'ler aşağıdaki gibi değil, tek tek yanıyor. Yani 7 renk aynı anda görseldeki gibi yanmıyor, kandırmaca.
Ek olarak, 2. değişen yeni üründe FAN sürtme sesi de vardı hafif yük altında ısınınca FAN da hızlandığı için sürtüyordu yüksek ihtimalle.
1587844268409.png
 
Aynı modelin 750W olanını kullanıyorum bunu da öneririm kaliteli bir model;
Diğer önerim de budur;
Rampage PSU diye linç edecekler aşağıdaki Tier listesine bir baksınlar. Bu fiyat bandındaki diğer ürünlerin adı bile yokken bu ürün Tier B+’ta yer alıyor, diğer modeller gibi değil. Liste;
 
Aynı modelin 750W olanını öneririm kaliteli bir model tavsiye ederim;
Diğer önerim de budur;
Rampage PSU diye linç edecekler aşağıdaki tier listesine bir baksınlar. Bu fiyat bandındaki diğer ürünlerin adı bile yokken bu ürün tier b+’ta yer alıyor, diğer modeller gibi değil. Liste;

Yazıyı okumasam linçlerdim seni.
 
Teknoloji şans işi biraz bence sadece arkadaşından çıkarak bir markanın daha iyi ya da daha kötü olcağını bilemezsin.
Doğru ama bence firmaların kullanım kılavuzlarında yazan kullanım ömürleri gerçek. High Power psu için 4 sene demiş, 4.5 sene kullanan arkadaşımın 2 kapasitörü patlamış ve elveda demişti. Tabi dediğin gibi teknoloji şans işi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı