Cooler Master RC 690 II

Furkan Gültekin

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2013
Mesajlar
9
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba foruma yeni üye oldum. Benim sıkıntım resimde gördüğünüz şeyle ilgili bu parça Cooler Master RC 690 II kasasından çıktı, galiba kısa devre yapmış. Çünkü üstünden dumanlar yükseliyordu şimdi de üstüne basılmıyor işte resimler:

DoH2ySo.jpg





Mj8kbNU.jpg


Bunu nereden temin edebilirim? Veya herhangi bir elektrikçiye götürsem yapabilirler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fan kontrollörü galiba. Yanlış yere bağlamışsın sanırım ki yanmış. Kasayı aldığın yerle iletişime geç ve durumu anlat. Yenisini verirler sanırım... Elektrikçilerde anakarta bağlanacak 3 pin anahtar bulması da imkansız...
 
Herhangi bir bilgisayarcıya götürsem yaparlar mı?

- - - Güncellendi - - -

Bu arada o parça anakarta bağlanmıyor. O tuşlu kısım o kırmızı yer o 3 pinlik yer de cooler master RC 690II'nın önünde 1 adet ledli fan var ona bağlanıyor^^
 
Eğer hasar görmüş ise zaten tamir falan olmaz parçaya, yenisini almak zorundasın. Ömer'in de dediği gibi yenisini alacaksın firmayı arayıp.
Hiçbir yerde bulamazsın öyle bir anahtarı. Yaptığı iş aynı olsa da boyutları ve şekilleri farklı sonuçta. Kısacası ara ve konuş.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı