Cooler Master TD 500 Mesh White

Kasa çok serin çalışıyor ama fanlar bu kalitede bir kasa için sesli bence.
Bende aldım ama 1000 TL'ye traktör aldık sanırım... Beni bayağı bi rahatsız etti bu fan sesleri.

Bende aldım ama 1000 TL'ye traktör aldık sanırım... Beni bayağı bi rahatsız etti bu fan sesleri.
Hocam önerim fanların çalışma eğrisini 50 dereceye kadar %36'ya alın, benim denemelerimde dengeyi 36'da buldum bayağı sessiz şu an. Bu sayede boşta takılırken kafa şişirmez.

Hocam önerim fanların çalışma eğrisini 50 dereceye kadar %36'ya alın, benim denemelerimde dengeyi 36'da buldum bayağı sessiz şu an. Bu sayede boşta takılırken kafa şişirmez.
Uğultu ve klasik fan sesi istediği kadar olsun umrumda değil. Bu sanki bi şeye takılmış trrrrrrrrrrrrr sesi devam ediyor. Yavaş çalışsa da aynı hızlı çalışsa da.
Yok mudur bir çözümü ? Yada kasayı yeni aldım iade edip başka kasa alayım öneri varsa.

Hocam SickleFlow fanların sesli çalıştığı söyleniyor, sizinkiler de sesli mi?
Fanlardan dolayı şikayetçi olan kişi sayısı fazla. Kendim de test ettiğim kadarıyla uğultudan ziyade vızıltı sesi olduğunu söyleyebilirim. CM fanlarında ilk defa görülen bir sorun değil. MB511 vb. modellerde kullanılan fanlarla aynı motora sahip. Takıntılı kişiyi ciddi derecede rahatsız edebilir. Bence almamak için bir sebep değil.

Bende takıntı oldu ya , 1000 tl verip bu sesi duymak hiç hoş değil. İade edip başka alabilirim vatandan. Var mı öneriniz ?

Bende takıntı oldu ya , 1000 tl verip bu sesi duymak hiç hoş değil. İade edip başka alabilirim vatandan. Var mı öneriniz ?
Şikayetini bildirerek servise gönderirsen destek olurlar diye düşünüyorum. H500 modeline bakabilirsin, aynı şekilde Thermaltake View 51 büyük ama iyi bir modeldir. Önerim ise içine fan seti alman, kasanın güzelliği ortada olduğu için iade etmeye değmez. Fan seti olarak ise Pure RGB Thermaltake önerebilirim.

Yardımcı olmuyorlarmış, elimizde bu fandan yok yüzde yollayamıyoruz diyorlarmış...

Bu da benim bebek. Konuda yazılanlara baştan aşağı katılıyorum; hem hafif yük altındaki fan dönüş sesi hem de zaman zaman dikkati çekmemesi mümkün olmayacak kadar rahatsız edebilen cızırtımsı ses tat kaçırıyor olsa da kasanın yaratabildiği ambiyansa o kadar düşüyorum ki, sesleri tolere edebiliyorum.

@Enes Bahadir değişim yapsanız da büyük ihtimalle aynı sorunu yaşayacaksınız. Fanları değiştirmek ekstra masraf olur. Bu sebeple gerçekten rahatsız oluyorsanız iade sağlayın. Yeni kasa için ayrı bir konu da açarsanız daha çok yardım alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…