Cooler Master TD 500 Mesh White

Neredeyse ürettiği her fan sesli.

TD500 Mesh'in sesi rahatsız eder o halde.
Aynen. Aslında süper sessiz aRGB fan bulsam o da bana yeter ama henüz eski Thermaltake fanların seviyesinde sessiz ve etkili fan bulamadım.

Fanları sesli olduğunu söyleyen arkadaşlar ben TD 500 Black kullanıyorum. Şansıma mı yoksa yeni serilerden kaynaklı mı nedir bilmiyorum bende hiç fan sesi yok açıkcası. R7 3700x kullanıyorum stok fan ile. Sıcaklık değerlerim 71 dereceyi geçmedi. Onuda çok nadir görüyor. Genelde ortalama oyun içerisinde 64-65 derecede sürekli.

Cooler Master'ın en şık kasalarından biri. Fiyat performanstı resmen. Fan sesi CM'nin genel sorunu galiba.

Vallahi ben de almayı düşünüyorum ama bu ses sorunu çok abartılı bir durum mu? Konuda açtım, pek öyle değil diyorlar. BIOS'tan Smart fan modunda çok ses yapmaz gibi geliyor. Her fan %100'de çalıştığında ses yapar. Cooler Master HAF 912 Plus kullanıyorum. Bu kasada bile ses sorunu yok. Çok eski fanlar 11. seneye girecek. Siz düşünün. Ona rağmen güzel, sessiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa gayet güzel üst kısmında CM marka sıvı soğutucu yüksekliğinde geniş bir alan bırakılmış bu da ATX anakartlar için kullanımı basit hale getiriyor. Bu kasaya 360'lık sıvı soğutma montajını yaptım ama ön port kablolarına biraz baskı yapıyor. Kelepçeyle kasaya sabitlemek şartıya zarar vermeden halledilebilir. Benim anlayamadığım üst kısımdan aşağı doğru bir kelepçe gördüm son fotoğrafta neyi sabitlediniz hocam? Ekran kartına destek içinse tavsiyem destek aparatları tercih etmeniz. Ve tabii ki kablolama daha sade olabilirdi hayırlı olsun. Bende yakın tarihte ROG Helios düşünüyorum ama bakalım şu an sadece düşünebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…