Cooler Master teknik servis rezaleti

armax

Megapat
CM masterkeys Lite l combo RGB LED (klavye mouse seti) ürünümde mouse arızalanmıştı ve klavyede problem olmadığı için sadece mouse'u vektron'a gönderdim.

Gelen ürün.
Devastator 2 mavi LED mouse. (Tamir edilmiş, USB kablo değişmiş, çizikler mevcut. )

Yorumu size bırakıyorum.

-----

Webdenal & segment yüzünden 10 günlük kaybım olmuştu (teknik servisin kim olduğunu bilmiyordum ve webndenal.com sitesinde segment yazıyordu, bende segment'e ait destek panelinden ürün içeriğini, faturasını arıza detayını gönderdim, UPS kodu verip ürünü bize gönderin dediler ve ürün vardığında da ürün bize ait değil deyip teslim almadılar) bu yüzden bu konuyu [email protected] adresine bildirmiştim.

---

Diğer bir konu Cooler Master Markasını Uluslararası garanti hususunda diğer markalardan özellikle Corsair'den ders alması gerekir.

Temmuz 2019 yılında account.coolermaster.com üzerinden açtığım RMA reddedilmişti (GÖRSELİ EKTE) (reddedilme gerekçesi ürünü satın aldığım yere başvurmam gerekmekteymiş) - (Yanlış anlaşılmaması adına ürün kardeşime ait olduğu için ilgilenememiştim, kendisi de zaten RAZER kullanıyor şu anda.)

@Cooler Master Türkiye

Dosya Ekleri

• IMG_2059.jpeg
    IMG_2059.jpeg
    455,7 KB · Görüntüleme: 252
  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 229
Son düzenleme:
Sırf bu tarz olaylar yüzünden internetten alışveriş yapmaya pek sıcak bakmıyorum. Önceden de Cooler Master hakkında bir gönderi açılmış zaten.

Türkiye'de artık sıfır ürünün bile şans işi olduğunu düşünenlerdenim. Çok bir şey beklememek lazım bence. İyi bir miktar ödeyip aldığım Logitech G410 model klavyemin sağ yön tuşu üst switch plastiği kırıldı. Güzelce Logitech Global'e ticket attım. Böyle böyle bu parça kırıldı klavyemin sağ yön tuşunu kullanamıyorum. Klavyeyi zaten değiştirmeyeceklerini biliyorum. Dedim bana bu parçayı gönderin ben takayım kullanayım o kadar para vermişim klavyeye. Geri dönüşleri klavyeyi değiştiremeyiz. O parçayıda gönderemeyiz şeklinde oldu. Bende ee napayım ben bu klavyeyle şeklinde bir cevap yazdım. Sadece üzgünüz şeklinde bir cevap aldım. Klavye evin bir köşesinde duruyor. Verdiğim paraylada kaldım. Kısacası bu tür şeyler sadece Cooler Master ile sınırlı değil maalesef. Artık doğal karşılamaya başladım :/

Coraair'de 2 RMA deneyimi yaşadım, 3'cüsü de yolda. Gerçekten iyi hizmetleri var.

Cooler Master içinse bugün RMA kaydı oluşturdum, Nepton240M için.

Vektorn'a gönderecektim ama Vektorn ürünün garantisi 2 senelik deyip kabul etmedi.

Cooler Master'ın sitesinde ise 5 senelik garantisi var gözüküyor, bakalım ne olacak...

Coraair'de 2 RMA deneyimi yaşadım, 3'cüsü de yolda. Gerçekten iyi hizmetleri var.

Cooler Master içinse bugün RMA kaydı oluşturdum, Nepton240M için.

Vektorn'a gönderecektim ama Vektorn ürünün garantisi 2 senelik deyip kabul etmedi.

Cooler Master'ın sitesinde ise 5 senelik garantisi var gözüküyor, bakalım ne olacak...

Corsair'e söyleyecek hiç bir şeyim yok. Yeni aldığım PSU kablolarından üçünde sararma vardı yenisiyle değiştirdi, bir kablo eksikti komple PSU değiştirme teklifi verdiler. Daha evvel h100i sorunluydu GTX modeliyle değişti kargo parası da ödemedim.

Vektron zaten sıkıntılı bulaşmam, gerçi TR deki tüm servisler hemen hemen aynı.
CM ise RMA genelde red ediyor ama buradaki durum farklı, değiştirirler muhtemelen.

Nepton soğutucunun bakırında korozyon ve pompasında sorunları var, yeni fark ettim.

Vektorn'a ilettim. Ama nasılsa garantisi yok dediler.

Cooler Master'da seri numarasıyla sorgulattığımda ise garantisi var gözüküyor.

RMA açtım. Ama reddediyorlarmış hep.

Corsair'in H serisi yerine bunu almıştım. Pişmanım da.

Türkiye'de artık sıfır ürünün bile şans işi olduğunu düşünenlerdenim. Çok bir şey beklememek lazım bence. İyi bir miktar ödeyip aldığım Logitech G410 model klavyemin sağ yön tuşu üst switch plastiği kırıldı. Güzelce Logitech Global'e ticket attım. Böyle böyle bu parça kırıldı klavyemin sağ yön tuşunu kullanamıyorum. Klavyeyi zaten değiştirmeyeceklerini biliyorum. Dedim bana bu parçayı gönderin ben takayım kullanayım o kadar para vermişim klavyeye. Geri dönüşleri klavyeyi değiştiremeyiz. O parçayıda gönderemeyiz şeklinde oldu. Bende ee napayım ben bu klavyeyle şeklinde bir cevap yazdım. Sadece üzgünüz şeklinde bir cevap aldım. Klavye evin bir köşesinde duruyor. Verdiğim paraylada kaldım. Kısacası bu tür şeyler sadece Cooler Master ile sınırlı değil maalesef. Artık doğal karşılamaya başladım :/
Kendiniz de dediğiniz gibi kırılmış, yani güç uygulanmış kırılmış ve bu klavyede kendi kendine olacak bir şey değil. 1 ay önce G102 faremde çift tıklama sorunu oluştu, satın aldığım yer ile görüşüp garantiye gönderdim ve 1 hafta sonra yepyeni bir fare elimdeydi. Garantiye göndermeden önce de Logitech Global ile mailleşip durumu anlattığımda bana elimdeki fareyi seri numarası gözükür şekilde video çekip imha etmem koşuluyla yenisini göndermeye hazır olduklarını söylemişlerdi. Kısacası derdinizi anlatamadığınız için ve ayrıca kendi hatanız olduğu için garantiden yararlanamamışsınız. Suçu da garantiye atıyorsunuz. Tek taraflı bakmayalım lütfen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı