FarukROG
Centipat
- Katılım
- 7 Ocak 2020
- Mesajlar
- 23
Termal soğutucu olarak iki üründen birisini tercih edecek olsanız hangisi olurdu? Ben kararsız kaldım da.
Mastergel Maker vs MX-4
Mastergel Maker vs MX-4
MX-4 yeterli gelecektir, Mastergel biraz daha profesyonel alanlarda tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum, sonuçta aralarda 5-6 derece fark yaratacak kadar kalitesizlik yok. Arctic'te çok kalitelidir.
MasterGel daha iyi. Fakat aradaki fiyat farkı fazla. MX-4 de hayli hayli yeter.
Paran varsa düşünmeden Mastergel Maker, ama yoksa zorlamaya gerek yok MX-4'te çok iyidir. İki macunda sizi üzmez kısacası. Birisi Mercedes ise birisi BMW. Mastergel Maker'ı en ucuza şurada bulabilirsiniz:
59 TL'ye düşmüştü ama tekrar 69'a çekmişler.
Bundan daha iyileride var heeAlmışken en iyisini alayım diyorum soğutma konusunda epey takıntılıyım sebepsiz, teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.