CoolerMaster Mastergel Maker vs Arctic MX-4

MasterGel daha iyi. Fakat aradaki fiyat farkı fazla. MX-4 de hayli hayli yeter.

MX-4 yeterli gelecektir, Mastergel biraz daha profesyonel alanlarda tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum, sonuçta aralarda 5-6 derece fark yaratacak kadar kalitesizlik yok. Arctic'te çok kalitelidir.

Fiyat konusunda iki ürün arasında çok fark yok, tam verim için
MasterGel daha iyi. Fakat aradaki fiyat farkı fazla. MX-4 de hayli hayli yeter.

Fiyat konusunda iki ürün arasında çok fark yok, tam verim için Mastergel daha mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum, teşekkür ederim.

Thermal conductivity değerleri Mastergel Maker'da 11 iken Arctic MX-4'te 8.5 değerinde. Mastergel maker performansından ben şahsen memnunum tavsiye ederim. Fakat aradaki fiyat farkına değer mi orası tartışılır.

Paran varsa düşünmeden Mastergel Maker, ama yoksa zorlamaya gerek yok MX-4'te çok iyidir. İki macunda sizi üzmez kısacası. Birisi Mercedes ise birisi BMW. Mastergel Maker'ı en ucuza şurada bulabilirsiniz:

59 TL'ye düşmüştü ama tekrar 69'a çekmişler.

Almışken en iyisini alayım diyorum soğutma konusunda epey takıntılıyım sebepsiz, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı