Corax-3155 no signal hatası

fakirgamer

Hectopat
Daha fazla  
İncehesap'tan aldığım CORAX-3155 sistemimi kullanalı daha birkaç gün olmuştu ki birkaç saat oyun oynadıktan sonra birden önce bir kasma ile masaüstündeyken monitör no signal dedi ve uyku moduna geçti. Monitörü kapayıp açtım fakat tekrar aynı sinyali verip uyku moduna geçti. Sistemden ses gelip gelmediğini hatırlamıyorum. En sonunda kasa üzerindeki reset tuşuna basıp tekrar açtığımda normal bir şekilde çalıştı. XMP ayarlarını açmıştım bugün bir sıkıntı yapmış olabilir mi? Olmazsa ne sebep olmuş olabilir? Daha 1 hafta bile olmadı insanın çok tadı kaçıyor.
Bakmaya üşenenler için sistem özellikleri:
R3 3100
Apacer panther 8x2gb biri 3000 diğeri 3200
Gigabyte B450 s2h
Xfx 5500xt 4gb
Frisby 600w 80+

Benim de aklıma geldi zaten inanılmaz dandik bir güç kablosu var üflesen çıkacak gibi içim de rahat etmiyor.Fakat kokladım bir sıkıntı yok.600w 80+ bronze olması güven vermişti nasıl olsa tam yükte bile bu sistem maks yarı güç çeker demiştim.

Araştırdığımda AMD'nin driverları ile ilgili birkaç problem gördüm eğer onlardan veya çözülebilecek başka şeylerden dolayı ise hiç garanti süreciyle uğraşmak istemiyorum sonuçta boş ekranda random oldu orada kartı deneyecekler belki 1 saat bir şey olmayınca sağlam diye tekrar gönderirler.Çok kötü durumda kaldım.
Ramlerden dolayı olabilir mi? Farklı mhz ramler.Bugün xmp açmıştım ve bugün oldu bu durum.Ramlerin 16 18 18 38 olması lazım fakat xmp ile 16 19 19 38 de çalılıyor.Pek anlamadığımdan soruyorum sebep olmuş olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı