Core 2 Duo 6400 Yerine Yeni Sistem Toplama

furkii

Kilopat
Daha fazla  
İlk forumum arkadaslar technopatta. Arkadaslar kasam kendi kendi kapaniyordu tamire gitti islemci anakart 40 tl vermistik. Anakart oslemci degisti ( akrabam sayilir ama kapatti) arkadaslar ben bu sistemle eruo truck samp falan oynucam. Neleri degistirim? Zaten bu aralar yeni canavar alcam da olsun bunun ekran kartini degistirsem. Fark olur mu islemci ram takviyesi yapayım mi ? Arkadaslar pc neden baslarken baya gec aciliyor eskiden cok hizli aciliyordu ve masaustunde kirmizi kasma isigi yanmiyordu. Simdi yaniyor eskiden 1 dakika aciliyordu simdi 3 4 dakika. Ben suan bu pcyi kullanimiyorum. En son wifi adaptorle oyun indirdiimde hardisk den sesler geliyordu. Sonra sonra 3 dakika acilio poweri atx power supply450q.

Eruo multiplayer olcak.

İslemci:

• İntel(R) Core(Tm)2Cpu 6400@ 2.13Hz
  • 1.61ghz 1 gb 800 mhz ram

Anakart:

• Gigabyte GA-945GCMX-S2
  • Ekran karti 256 bit 7200Gs ddr2

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız bir hayli eski. Bütçenizi belirtirseniz sistem tavsiye edebilirim.

Bilgisayarınız bir hayli eski para harcamaya değmez.Bütçenizi belirtin sistem tavsiyelerinde bulunalım.

Bilgisayarınız bir hayli eski para harcamaya değmez. Bütçenizi belirtin ve sistem tavsiye.

1500 maç 2300 TL alçak oyun için monitorlu malasef bütçe az.

Intel Core i5 4460 3.2 Ghz LGA 1150 işlemci ( Ya da az daha verip i5-4590 )

Asus H97M-Plus 1150 1600 Mhz anakart

Corsair Vengeance 8 GB ( 2×4) 1600 Mhz ram
Sandisk 128 GB Standart SATA SSD + WD Caviar Green 500 Gb 7200 rpm HDD
Sapphire R9 280 3GB GDDR5 384 Bit ekran kartı
CoolerMaster KC380 600 Watt PSU’lu ATX Kasa
AOC 21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
İsterseniz sostemden ssd yi çıkarıp hdd yi 1 TB yapın .
Diğer arkadaşlarında önerilerini dinleyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı