Cezalı olduğum için anca yazabildim. Bütçe sınırlı değil, güç kaynağım da 305 w dell marka, bozulan ekran kartım da hd 6850.Bütçe ne? Güç kaynağı ne? Şu an kullandığın ekran kartı ne?
Bu önerebileceğiniz en iyi Ekran kartımı bu sistem için. Peki r7 yada r9 serilerinden yüksek model bi kart alsam sorun olur mu bu sistemde? R9 270 yada 280 gibi. Birde tavsiye edebileceğiniz işlemci varmı.O zaman en iyi seçenek GT 1030 olur sizin için. İşlemci güçlü bir model de değil maalesef.
Dostum önerdiğin ekran kartını beğenmediğimden değil, sadece sonuca varabilmek için soruyorum bunları. Ya sadece ekran kartı alıcam yada işlemciyi güçlendirip daha iyi bi ekran kartına bakıcam. Teşekkür ederim yorumun içim.Evet dediğin kartlarda sorun yaşama ihtimalin var. Önerdiğim kartın nesini beğenmedin anlamadım. Ayrıca işlemci nereden çıktı şimdi?
Teşekkür ederim yorumun ve tavsiyen için. Bunları değerlendiricem.Dostum Xeon E5450 veya X5460 alıp, güzel de bir soğutucu alman taraftarıyım. Anakartın Quad-Core destekliyor. Bu işlemcilerden birini alır isen R9 270, R9 280 alabilirsin.
1030 da önerdiğiniz marka model varmı?Evet dediğin kartlarda sorun yaşama ihtimalin var. Önerdiğim kartın nesini beğenmedin anlamadım. Ayrıca işlemci nereden çıktı şimdi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.